facebook

Борис Моїсеєв: як себе почуває талановитий артист, в якому він стані?

Апіна згадує, скільки радості він всім дарував. Його не можна було приймати без посмішки. З яким захопленням його зустрічала публіка на концертах.

Шоу-бізнес дивна штука і непередбачувана. Здавалося тільки ось ти карабкаешься по сходах вгору і нарешті досяг того про що так довго мріяв. Але втриматися на висоті вдається не всім.

Різна доля буває в артистів шоу-бізнесу. Бувають злети на Олімп слави та падіння. Ніхто не застрахований від невдач відсутності уваги публіки. Колишня слава може швидко потьмяніти. Особливо якщо підвело здоров’я.

А живучи в такому ритмі, як знаходяться зірки шоу-бізнесу дехто не витримує його. І навіть люди не в похилому віці можуть потрапити в гнітючу ситуацію зі здоров’ям.

Борис Моїсеєв, 66-річний російський артист, відчуває зараз себе дуже самотньо. За останнє десятиліття він пережив два інсульти і знаходиться в жалюгідному стані. Він насилу може розмовляти, йому важко висловлювати свої думки.

Про це розповіла російська співачка Альона Апіна, яку пов’язує з Мойсеєвим давня дружба. Зараз їх зустрічі дуже рідкісні, а враження від зустрічей – дуже тяжке.
Апіна згадує, скільки радості він всім дарував. Його не можна було приймати без посмішки. З яким захопленням його зустрічала публіка на концертах. Кожен його виступ проходило на ура і набирало багато глядачів. Шанувальники в соціальних мережах обговорювали його неординарні витівки на концертах. Як правило, потрапити на виступ Бориса Моїсеєва було можливо з працею. Багато артистів вважали за честь виступати з ним разом.

Його численні поїздки за кордон, також не залишали нікого байдужим. Наші співвітчизники і просто його шанувальники які під час його закордонних поїздок були в цих країнах, завжди прагнули відвідати концерти Бориса Моїсеєва. Після закінчення концертів все довго обговорювали його незабутнє і іноді ексцентричний виступ.

Борис Моїсеєв

До його творчості можна було ставитися по-різному. Він завжди був веселий, завзятий, епатажний, а тепер від колишньої енергії артиста, залишилася лише тінь. Шкода, що він хворий зараз, сказала Олена і побажала артисту здоров’я.

Спілкування з Борисом Мойсеєвим, завдання не з легких. За словами артистки, йому важко говорити, через що його дуже важко зрозуміти. Тільки ті люди, які часто з ним спілкуються, можуть інтуїтивно зрозуміти, що артист говорить.
Щоб з ним поговорити, потрібно довго перебувати поруч.

Думки, які він хоче висловити, складно зрозуміти, він важко розмовляє. Він прекрасний, ранима людина і дуже самотній – додала артистка.
Вперше у Моїсеєва стався інсульт в 2010 році. Коли серце Бориса зупинилося, його підключили до апарату ШВЛ.

Після лікування, Мойсеєву вистачило сил, щоб відновитися. Він навіть повернувся до виступів і продовжував радувати шанувальників своїми концертами.
Але, новий напад, який трапився через п’ять років, в 2015 році, завдав йому страшного удару. Після нього, артисту так і не вдалося розпочати повноцінне життя і повернутися на сцену.

Зараз його відвідують друзі і колишні соратники, але їх стає все менше.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.