facebook

Самотня Леся Нікітюк в образі дикої кішки використала останній шанс вийти заміж: вийшла на полювання

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк напередодні весни приміряла на себе образ дикої кішки, чим захопила величезну армію своїх шанувальників.

Популярність Леся отримала в якості ведучої тревел-шоу “Орел і решка”. Її безпосередність, щирість і почуття гумору підкупили мільйони глядачів, тому зараз Нікітюк без перебільшення є народною улюбленицею, про що говорять рейтинги проектів за її участю та кількість підписників в соціальних мережах.

На особисту сторінку Лесі Нікітюк в Інстаграм підписані вже більше 3,5 мільйона чоловік, яких вона регулярно радує новими фото і відео, а ті, в свою чергу, не залишають публікації без уваги.

Телеведуча Леся Нікітюк

На цей раз в профілі героїні статті з’явився досить яскравий знімок. Якщо бути точніше, яскрава на ньому Леся. Позує вона в шкіряній спідниці і блузі в леопардовий принт з розстебнутим верхнім гудзиком, злегка спершись на стіл і вигідно підкресливши головні достоїнства своєї фігури.

Особливою кокетливості Нікітюк надає зачіска — частина волосся зібрана в високий хвіст, а частина розпущена. Макіяж з акцентом на очі і лаконічне кольє ідеально завершили жіночний образ теледіви.

“Мяу”, — небагатослівно, але красномовно підписала публікацію зірка.

Користувачі мережі, звичайно, не змогли пройти повз і обсипали пост в Інстаграмі Нікітюк горою компліментів:

  • “Скажу словами класика — ти прекрасна, спору нєт!”;
  • “Ідеальна”;
  • “А коли вже хлопа собі гідного знайдеш? А то сама, та сама… Не може така краса пропадати”;
  • “Тигриця”;
  • “До березня кішечка готова”.
Коментарі користувачів Інстаграм

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.