facebook

Соліст ТНМК Фагот визнав чужу дитину, поки дружина Ольга Навроцька не народжує йому свою

Соліст популярної української групи ТНМК Олег Михайлюта, більш відомий під псевдонімом Фагот, розповів, як і навіщо став батьком чужої дитини.

Олег вже більше десяти років живе в цивільному шлюбі з дизайнером і режисером Ольгою Навроцькою. Пара познайомилася на вечірці до дня народження Маші Єфросиніної. Незабаром між ними зав’язався роман, хоча на той момент Фагот був не вільний і зустрічався з іншою жінкою, яка до того ж була вагітна.

Втім, серцю не накажеш — в результаті музикант закохався в Навроцьку і пішов до неї, а народженого малюка визнав. Зараз Михайлюта бере активну участь у вихованні 10-річного сина Микити, мама хлопчика зовсім не проти.

Олег Михайлюта з сином Микитою

Навроцька тільки рада, що її коханий зміг пізнати радість батьківства, адже сама вона народжувати не хоче, про що дизайнер відверто розповідала в одному з недавніх інтерв’ю.

На цьому пристрасті в житті соліста ТНМК не закінчуються. Багато років тому він був одружений на дівчині на ім’я Аліна. Через 8 років подружнього життя вони вирішили розлучитися, але на хорошій ноті — їх кохання переросло в дружбу, дітей в цьому шлюбі не з’явилося.

Пізніше екс-дружина Фагота завагітніла від нового обранця, який незабаром кинув її. Щоб не шокувати суворих батьків, Аліна попросила Олега виступити в ролі батька дитини і самому придумати причину, по якій він нібито пішов від неї, та ще й в положенні.

Фагот

Розуміючи, що в очах колишніх свекрів Михайлюта буде виглядати не в кращому світлі, він все ж погодився допомогти давній подрузі. Так співак став батьком дівчинки Софії, однак через кілька років жінка все-таки звільнила його від зайвих зобов’язань, коли зустріла гідного чоловіка і побудувала з ним міцну сім’ю.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.