facebook

Дружина Джеджули розповіла про стосунки з чоловіком після звинувачень у насильстві: живуть під одним дахом

Дружина шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус висловилася про нинішнє життя з чоловіком після звинувачень у домашньому насильстві і народження спільної дитини.

У грудні минулого року між Джеджулою і Леус розгорівся гучний скандал. Будучи на останніх місяцях вагітності, жінка потрапила до лікарні з загрозою викидня і звинуватила в цьому чоловіка. За її заявами, Андрій нібито піднімав на неї руку і морально принижував.

Сам шоумен довгий час ніяк не коментував те, що відбувається, але нещодавно він став гостем YouTube-шоу “Ужин с Дороти”, де вперше публічно відреагував на звинувачення Юлії. Коли ведуча запитала у Джеджули, чи дійсно в їхній родині мало місце моральне і фізичне насильство з його боку, ось що він відповів:

“Є презумпція невинності. Я хотів би скористатися цим чудовим правом і на цю тему я взагалі не хочу говорити. Це глибоко особисте”.

Андрій Джеджула в програмі Ужин с Дороти

Незважаючи на скандал, пара продовжує жити під одним дахом і разом виховувати новонароджену дочку Аделіну (Адель). Більш того, Андрій був присутній на пологах.

Коли народжувався його старший син Даніель від Санти Дімопулос, він теж був в цей момент поруч. Як сказав шоумен сказав сам, для нього це було принципово важливо, щоб встановити емоційний зв’язок з малюком:

“Коли дитина проходить родовий шлях, як вона з’являється… Настільки я зближуються зі своєю дитиною”.

Андрій Джеджула і Юлія Леус з новонародженою дочкою

Судячи з Інстаграму як Леус, так і Джеджули, зараз вони повністю присвячують себе доньці, а на питання підписниці Юлії з приводу нинішніх відносин з чоловіком, вона дала зрозуміти, що про розлучення мова поки не йде:

“Партнерські [відносини]. Він мені допомагає з малятком”.

Скріншот з Інстаграма Юлії Леус

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.