facebook

Як виглядає будинок і машина Олега Винника: повелитель вовчиць живе в самому центрі української столиці

Особисте життя Олега Винника — одна суцільна таємниця, і тільки нещодавно стало відомо, де живе і на чому їздить повелитель жіночих сердець.

Співак часто дає інтерв’ю, однак нечасто розкриває подробиці, які не стосуються його творчості. Втім, одного разу Олег зізнався, що мріє жити в будинку біля озера:

“Щоб там можна було сидіти з вудкою. І щоб це обов’язково було в Україні”, — розповідав Винник журналу “Отдохни”.

Судячи з того, що особистий автомобіль артиста регулярно зупиняється перед багатоповерхівкою в самому центрі Києва, свою мрію виконавець поки ще не здійснив.

Олег Винник

Олег Винник живе у звичайній багатоповерхівці

Так, журналісти каналу Kyiv LIVE з’ясували, що Олег Винник облаштувався в багатоквартирному будинку на вулиці Гоголівська. Це далеко не найпрестижніший район столиці, причому будівлю реконструйовано — в минулому вона була звичайним радянським гуртожитком.

Незважаючи на це, стати сусідом співака неможливо, оскільки всі квартири зайняті і немає жодного оголошення про продаж апартаментів за цією адресою.

Будинок Олега Винника, скріншот з відео Kyiv LIVE Будинок Олега Винника, скріншот з відео Kyiv LIVE Будинок Олега Винника, скріншот з відео Kyiv LIVE

Про те, що зірка живе саме там, свідчить часто припаркована на закритій території двору машина, а також реєстраційні документи власних торгових марок. В останніх зазначено, що їх власник Олег Винник проживає на Гоголівській.

Машина повелителя вовчиць

Також відомо, що їздить виконавець хіта “Ніно” на пікапі Ford Raptor. Це позашляховик, з’єднаний з вантажівкою, який вміщує водія і шістьох пасажирів, в його салоні є міні-холодильник, а коштує він більше 100 тисяч доларів.

Машина Олега Винника, скріншот з відео Kyiv LIVE Машина Олега Винника, скріншот з відео Машина Олега Винника, скріншот з відео Kyiv LIVE

Більше цікавого з особистого життя Олега Винника дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.