facebook

Співачка Камалія категорично проти того, щоб її дочка Мірабелла йшла в балет

Днями найбагатша співачка України Камалія дала невеличке інтерв'ю для Катерини Осадчої в рамках шоу "Світське життя".

Там Катерина розпитала, чи є суперництво між двома дочками співачки. Вона зізнається, що близнючки Арабелла і Мірабелла часто між собою змагаються.

“Але тоді втручається мама або тато, і все стає на свої місця “, – посміхається і каже Камалія.

Жінка стверджує – за її спостереженнями, у Арабелли більше виходить з музикою, а ось Мірабелла більш гнучка і пластична. У Мірабелла є бажання займатися балетом, але ось мама її відмовляє.

Каже, що це дуже проблемне захоплення, а після тридцяти років починається артрит, артроз, і зоряна мама просто хоче вберегти свою дитину від таких наслідків.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Ftv%2FCM_7EA3nklT%2F%3Figshid%3D3dlh92htcjc4&is_from_rle

Відзначимо, Камалія та Захур одружилися в 2003 році. Тоді весілля стало несподіванкою навіть для самої нареченої, яку пакистанець Захур забрав до себе на батьківщину.

Незабаром народилися чарівні двійнята Мірабелла і Арабелла, які дуже схожі на свою маму – королеву краси.

До слова, нещодавно Мохаммад Захур змусив всю країну обговорювати їх з Камалією сім’ю і стосунки. Мільярдер подарував своїй коханій особистий літак, на якому вони відразу ж полетіли до Америки.

Як пізніше зізнався чоловік, зробив подарунок просто так. І взагалі виступає за те, щоб без приводу дарувати дівчатам подарунки – так вони відчувають себе улюбленими й потрібними.

Детальніше про історію кохання Камалії та Мохаммада дивіться на нашому Ютуб-каналі.

Українка і пакистанець: історія кохання співачки Камалії та мільярдера Захура

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.