facebook

Чому Володимир Остапчук розлучився з Оленою Войченко та як вони ділять дітей: непрості відносини колишніх

Розлучення Володимира Остапчука та Олени Войченко було одним з найскандальніших в минулому 2020 році. Чому ж вого сталося і які зараз відносини у екс-подружжя?

Про рішення розлучитися Володимир заявив під час участі в “Танцях з зірками”, де він танцював в парі з хореографом Ілоною Гвоздьовою. Як виявилося, її чоловік навіть хотів влаштувати з Остапчуком чоловічі розбірки, оскільки причин шоумен не пояснив і тим самим породив хвилю чуток про те, що до цього причетна Ілона.

Ілона Гвоздьова та Володимир Остапчук

Пізніше стало відомо, що сімейний розбрат дійсно пов’язаний з жінкою, але не з партнеркою телеведучого з танців. Володимир пішов від дружини і двох дітей до нотаріуса Христини Горняк, на якій незабаром одружився. Пара щаслива разом, а з недавніх пір подейкують, що Олена теж знайшла своє щастя.

Їх тепер уже колишня сім’я з боку виглядала міцною і навіть зразковою. Одружилися Войченко і Остапчук у 2007-му. Через 5 років у них народилася дочка Емілія, ще через стільки ж на світ з’явилася їхня друга дитина, син Еван, проте навіть спільні діти не змогли зміцнити шлюб і навесні 2020-го подружжя офіційно розлучилося.

Володимир Остапчук та Олена Войченко з дітьми

Спочатку вони обидва хотіли розійтися мирно і спокійно, але як тільки публіка запідозрила, що у Володимира з’явилася інша, Олена вирішила перервати мовчання. У першому ж інтерв’ю жінка заявила, що причиною розлучення стали постійні зради чоловіка.

У відповідь на це шоумен пояснював, що їх з Войченко відносини вже давно зійшли нанівець, хоча зовні так не здавалося:

“Моя проблема була в тому, що, я хочу ось зараз, напевно, уберегти багатьох людей від цього, що у нас була дуже ідеальна картинка в Інстаграмі”, — розповідав телеведучий Славі Дьоміну.

Володимир Остапчук та Слава Дьомін

Пізніше Олена звинуватила екс-чоловіка в тому, що той не допомагає їй фінансово і у неї накопичилися борги за школу та дитячий сад. Мовчати Остапчук не став і в програмі “Світське життя” розповів про виплати аліментів:

“Я взяв на себе зобов’язання, як нормальний чоловік, виплачувати щомісяця певну грошову суму. З 1 вересня 2019-го по 1 лютого 2020-го я Олені на дітей виплатив 225 тисяч гривень, це трохи більше 9 тисяч доларів. Більш того, я оплачую школу, я оплачую якісь додаткові витрати, пов’язані з поїздками за кордон або на відпочинок”.

Володимир Остапчук в Світському житті

Незабаром Володимир офіційно представив свою нову обраницю — нотаріуса Христину Горняк, яка тепер носить його прізвище. За їх словами, зустрічатися вони почали вже після розлучення, хоча познайомилися ще в серпні 2019-го, а їхня друга випадкова зустріч відбулася на “Танцях з зірками”, куди дівчина прийшла як глядач.

Пропозицію руки і серця Остапчук зробив коханій через рік після знайомства. Уже в жовтні 2020-го закохані зіграли пишне весілля, де молодята разом з гостями танцювали під вибухові хіти Вєрки Сердючки.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк

Войченко тим часом заявила, що саме Горняк стала тією самою розлучницею:

“Причиною того, що я вирішила, що шлюб наш більше не може тривати в такому форматі, було саме те, що я побачила, що Володимир зустрічається з Христиною. Я побачила докази їх спілкування у нього в телефоні”.

Олена Войченко в Світському житті

Як стверджує Олена, після розлучення колишній чоловік виділяє на дітей всього за 10 тисяч гривень на місяць, а всі чеки, які він викладає в мережі, ні що інше, як одноразові акції заради піару. На ці закиди відповіла вже нова дружина шоумена, звинувативши Войченко у брехні і побажавши їй щастя.

Христина Остапчук відповіла Олені Войченко

Перепалки між дружинами Остапчука не закінчилися і після цього. Олена виклала в мережу переписку Володимира з Христиною, коли вони ще були одружені, і зізналася, що той хоче відправити її на психекспертизу, а незабаром взагалі сказала, що у нього самого психічні розлади, і він нібито намагається вкрасти їх дітей.

Колишня сім’я Володимира Остапчука

За словами телеведучого, Войченко просто не дає йому бачитися з дочкою та сином, тому він змушений приходити до них у сад і школу. Однак в останньому на даний момент інтерв’ю жінка твердить, що це лише гра на публіку і насправді вона не проти спілкування дітлахів з батьком:

“Я не хочу в принципі говорити про людину, яка ніяким чином не приймає участі в житті моєї родини”.

Олена Войченко в ЖВЛ

Тоді ж Олена вперше після скандального розлучення вийшла в світ щаслива в компанії таємного незнайомця, але заборонила журналістам навіть знімати його.

Олена Войченко вивела у світ нового коханого

Схоже, скоро публічним сваркам прийде кінець, хоча Остапчук продовжує стояти на своєму і стверджує, що колишня все так же забороняє йому спілкуватися з Емілією і Еваном.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.