facebook

Леся Никитюк осідлала колоритного жеребця в шовковій червоній сукні і розповіла про страхи

Як відомо, телеведуча Леся Іванівна Никитюк досить відверта зі своєю аудиторією, тому нерідко розповідає публіці про особисте.

Тепер зірка Нового каналу вирішила розповісти фоловерів в соціальній мережі Instagram про свої фобії. Це, як виявилося, не павуки і не змії, а коні.

“Якщо б ви знали, як я боюся коней … особливо коли стою ззаду. У 15 рочків, осідлала коня, а той мене скинув! В 18 рочків, годувала кобилу яблучком, і та ледь не відгризла мені руку. Далі була невелика пауза в моєму спілкуванні з кіньми “, – розповідає телеведуча Леся Никитюк.

Леся Никитюк відпочинку в Єгипті позує поруч з конем

“У 25 в Болівії, кінь втік за мною, я вже думала рити нору і ховатися. Коротше, на цьому фото в Єгипті в готелі Ріксос мені довелося хряпнуть шампанського “щоб мати такий невимушений вигляд”, – розговорилася зірка.

Хоча, якщо поглянути на фото, зовсім не здається, що знаменитість боїться коней.

Леся Никитюк відпочинку в Єгипті позує поруч з конем

Вона позує в червоному шовковому платті з відкритим декольте. Виріз хоч і не надто глибокий, надає їй в міру жіночності і відкритості. Сама телезірка з розпущеним волоссям і повсякденним макіяжем.

Варто відзначити, що після її останнього спочинку в Єгипті, в українському шоу бізнесі почали ходити чутки, мовляв, Леся Іванівна заграє до ведучого МастерШеф Ектора Хіменес Браво. Хвилю пліток породив спільний знімок українських телезірок, який з’явився у Ектора в Інстаграм.

Пара не коментувала подробиці свого особистого життя, але до Києва повернулися вони окремо.

Популярне

Схожі статті

Донька Ольги Фреймут від чоловіка “рагульства” з 15 років живе в США: як виглядає Злата Мітчелл – їй вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата вже 3 роки живе в США. Дівчина зізнається, що вдячна собі за те, що мала хоробрість у юному віці поїхати далеко за океан.

Вони – одне лице, тільки молодша не стала такою відомою: історія життя та творчості двох сестер Ротару

Відомі українські сестри починали свою кар'єру багато років тому. Одна з родичок стала всеукраїнською зіркою, але іншій такої слави досягнути не вдалось.

“Нове прізвище – нове життя”: ексвіагрянка Надія Мейхер вже не співає – чим тепер займається попдіва

Останні роки підопічна Костянтина Меладзе Надія Мейхер не часто з'являється на публіці. Навіть усі пости в мережі видалила. Натомість тепер розпочала нове життя й повернулася до фанів.

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

“Актриси-конкурентки”: хто з українських красунь-акторок веде запеклі бої за ролі в найкращих серіалах

З розвинням українського кінематографу конкурувати за своє місце під сонцем стало багато акторок. Серед них можна виділити тих, з ким за провідну роль у кіно потрібно ще поборотися.

“Курочка з рідного провулочку”: 51-річний Винник хворий, а куди поділася його надійна подруга Таюне

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне вже майже 3 роки не виходить на зв'язок з прихильниками і не веде соціальні мережі. Виявляється, весь цей час артистка перебуває за кордоном.