facebook

(Відео) Син Алли Пугачової Гаррі Галкін захопив своїм талантом фотографа: зірки вже вишикувалися в чергу

Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна не перестають дивувати шанувальників своїми талантами. На цей раз увагу публіки привернув Гаррі.

Ця зіркова родина є прикладом для багатьох, адже крізь роки різниці у віці та роки разом Алла Борисівна і Максим продовжують демонструвати справжню сімейну ідилію. Щасливе подружжя виховує чудових дітей Лізу і Гаррі, які розвинені не по роках.

Максим Галкін з Лізою та Гаррі

Дуже часто на фанатських сторінках в соцмережах з’являються відео, на яких брат з сестрою співають, танцюють, малюють і не тільки. Судячи з нового поста Максима Галкіна в Інстаграмі, захоплення їхніх дітей не обмежуються одними лише піснями і танцями.

“У Гаррі нове захоплення — він тепер фотограф. До речі, фотки виходять гарні!”, — написав гуморист.

До них в гості прийшли подружки Лізи та Гаррі — сусідка по селу Стеша зі своєю сестричкою Катрусею. З огляду на те, що користувачі мережі часто цікавляться, чи спілкуються двійнята з іншими дітьми, сумнівів у цьому не залишилося.

Ліза і Гаррі Галкіни

Як доказ чоловік Примадонни виклав відео, де їх син діловито керує сестрою і подружками, влаштувавши фотосесію в замку. Фотограф-Гаррі підказував моделям, як позувати і як розташуватися в кадрі.

Коментатори відзначили, що фотографії дійсно виходять хороші, так що відбою від клієнтів у хлопчика не буде. І це правда, адже бажаючих стати моделями у початківця-маестро виявилося чимало, причому навіть серед зірок.

Коментарі під відео

А більше цікавого про замок, де проходила фотосесія і де живе все сімейство Галкіних, дивіться нижче:

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?