facebook

Оля Полякова з донькою Машею жорстко посміялися над Ольгою Фреймут і висміяли її за уроки етикету

Співачка Оля Полякова разом з дочкою Машею спародіювали Олю Фреймут.

Як відомо, телеведуча Ольга Фреймут позиціонує себе як знавець етикету, тому нерідко викладає корисні поради до себе в Інстаграм-блог.

Суперблондинка Оля Полякова вирішила спародіювати головного ревізора країни і зняла відео в манері Фреймут. Головну роль в ролику виконала 16-річна Маша Полякова, а виконавиця хіта “Шльопки” озвучувала відео.

Спочатку Оля з донькою в жартівливій формі показали, як правильно їсти зелений борщ, а в наступному відео – як правильно пити пиво.

Полякова з донькою спародіювали Олю Фреймут: скріншот Інстаграм-сторіз

Варто відзначити, що Оля Полякова через необдумані вирази часто потрапляє в скандальні історії. За останні пару місяців вона кілька разів була героїнею великих публічних скандалів. І в трьох ситуаціях вона образила своїх колег по сцені. Примітно, що за таку фривольну поведінку деякі артистки образилися на Олю Полякову, і їй навіть довелося вибачатися. Найбільше чули про скандал Полякової з Тіною Кароль.

Полякова образила Тіну Кароль

В одному з ефірів шоу “Маска” на телеканалі “Україна” Оля Полякова назвала Тіну Кароль “відомою плакальницею на похороні”. Пізніше Полякова вибачилася перед Кароль, пояснивши, що мала на увазі не особисту трагедію артистки пов’язану з втратою чоловіка, а її сумний репертуар. Однак Тіна сприйняла цю образу як особисту, і стримано відповіла Олі Поляковій – сказала, що по своєму чоловікові вона буде плакати все життя.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.