facebook

Олег Винник виставив Настю Каменських в непривабливому світлі: вишукував в її пишній шевелюрі бліх (ВІДЕО)

Українські артисти Настя Каменських і Олег Винник разом знімаються в детективному шоу "Маска", де їх недавня витівка буквально приголомшила глядачів.

Герої нашої сьогоднішньої статті співпрацюють вже не в перший раз. На вокальному проекті “Х-Фактор” головний вовк країни і NK були улюбленим глядацьким тандемом, до того ж вони і самі демонстрували вельми теплі та навіть близькі стосунки.

У “Масці”, яка нещодавно закінчилася, Олег Винник і Настя Каменських теж сиділи на сусідніх кріслах і разом намагалися відгадати імена зіркових учасників. Публіка вже нудьгує за шоу, тому на його офіційній сторінці в Інстаграм стали публікуватися найцікавіші уривки з випусків.

Шоу Маска

Один з них особливо вразив шанувальників. Йдеться про фрагмент, в якому Олег грав з пишною копицею волосся Насті, зображуючи мавпу і роблячи вигляд, ніби шукає в шевелюрі колеги жучків. Каменських здивувалася такій витівці Винника, але заперечувати не стала.

“Під час зйомок шоу МАСКА наші детективи були дуже уважними одне до одного, допомагали та піклувалися”, — свідчить підпис до ролика.

Реакція користувачів мережі виявилася неоднозначною. Хтось побачив в жесті виконавця хіта “Вовчиця” неприкриту зацікавленість дружиною Потапа, інші оцінили його почуття гумору, а треті засудили побачене:

  • “Олег дуже явно і відкрито виявляв свій інтерес до Насті. Всі глядачі це помітили…”;
  • “Судді — це просто диво”;
  • “Куди дивиться Потап?”;
  • “Так у них роман!”;
  • “Невже ніхто не бачить, що з боку Олега це просто жарт?”, — пишуть коментатори.
Коментарі користувачів Інстаграм

Але що це було насправді, знають тільки Винник і Каменських.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.