facebook

(Відео) Максим Галкін влаштував з Лізою і Гаррі “кидки першокласників на відстань”: мама Алла знімає

Сімейство Максима Галкіна і Алли Пугачової є одним з найбільш зразкових і улюблених публікою у всьому російському шоу-бізнесі.

Знамените подружжя зі своїми чарівними двійнятами Лізою та Гаррі живуть у великому заміському замку, де є все, про що тільки можна мріяти — безліч спалень, справжній кінотеатр, спортивний зал, ліфт і навіть басейн. Дітлахи особливо люблять приймати водні процедури, чим вони і зайнялися з татом.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Так, в Інстаграмі Максима Галкіна з’явився ролик, на якому він влаштував гри в басейні з сином та донькою. Гуморист по черзі підкидає в воду Лізу і Гаррі, тренуючи м’язи, а ті радісно регочуть від захвату.

“Водний фітнес: кидки першокласників на відстань та ручний серфер”, — підписав публікацію чоловік Примадонни.

Шанувальники зіркового сімейства захопилися сімейними кадрами спілкування батька зі спадкоємцями і припустили, що знімає всі ці веселощі їхня щаслива мама Алла Борисівна:

  • “Вам пора вже премію “Батько року” виписувати!”;
  • “З кожним роком важче піднімати”;
  • “Як класно! Веселощам немає меж, діти щасливі, і тато не менше”;
  • “Всі хвалять тільки тата, а мама знімає… І без гарної мами не було б такої сім’ї!”;
  • “Здорово у вас!”;
  • “Єдина знаменита сім’я, яка займається дітьми”, — пишуть коментатори.
Алла Пугачова з двійнятами Лізою і Гаррі

До речі, вдруге мамою Примадонна стала в 65, вдавшись до сурогатного материнства. Зовсім недавно їй виповнилося вже 72, однак вона активна і молода не по роках, не в останню чергу саме завдяки сімейству. А побачити весь замок Пугачової і Галкіна можна в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.