facebook

Ольга Фреймут та Володимир Локотко святкують річницю весілля: історія любові, в якій перший крок зробила вона

Українська телеведуча Ольга Фреймут щаслива в шлюбі з генеральний продюсером Нового каналу Володимиром Локотко, з яким разом виховує двох дітей.

Кохання з першого погляду — це не про героїв нашої сьогоднішньої статті, адже їхні стосунки складалися розмірено. Познайомилися вони на роботі, хоча на той момент Ольга пішла на 1+1. За розповідями самої теледіви, як тільки Володимир зайняв пост директора Нового каналу, всі журналістки стали приходити на роботу при параді, в спідницях міні, що тішило Фреймут.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко

Вона тоді зустрічалася з іншим чоловіком, а тому причин закохуватися в неї не було. Проте, з перших же хвилин особистого спілкування зірка відчула симпатію до Локотко і почуття якоїсь захищеності поруч з ним. Більш того, Ольга сама зробила перший крок до нових відносин, вважаючи, що вона не зобов’язана сидіти сумно біля вікна і чекати смс від того, хто їй подобається.

За словами Ольги, саме завдяки тому, що вона пішла з Нового каналу, усвідомила, як багато для неї означає Володимир. Ось так між ними і зав’язалася справжнє щире кохання, яке вилилося в двоє спільних дітей і весілля.

Сім’я Ольги Фреймут і Володимира Локотко

Що цікаво, у них в парі все було трохи не по порядку — спочатку вони стали батьками, а вже потім офіційними чоловіком і дружиною. Причому ніякого пишного торжества не було, і ось чому:

“Для нас це неважливо. Це так смішно: всі ті гості, короваї, весільні сукні, а потім б’ють один одного по обличчю і розлучаються”.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут

Саме тому закохані вирішили просто розписатися, сталося це в звичайний робочий понеділок 25 квітня:

“Ми разом поснідали, потім він поїхав на роботу, а я додому до дітей. І ввечері ми просто повечеряли, і все”, — зізналася Ольга в інтерв’ю журналу Viva.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.