facebook

Дорофєєва і Дантес на Великдень поїдуть на Західну Укранина в гості до переможця проекту “Голос країни”

25 квітня усі вже відомо, що переможцем шоу "Голос країни " став учасник від команди Дорофеєвої Сергій Лазановскій. Виконавець родом з Івано-Франківської області.

Сергій переміг на конкурсі, і тим самим виграв квиток на велику сцену. Зокрема, серед офіційних призів конкурсу – можливість виступити на найбільш грандіозному музичному фестивалі країни Atlas Weekend, а також квартира в одному з київських житлових комплексів.

Сергій Лазановський на Голосі країни

Сергій уже заявив, що зі свого села у Львівській області їхати не планує, а квартиру продасть, щоб вкласти гроші в реалізацію своїх музичних проектів – планів у хлопця досить багато, тому і фінансування буде потрібно немаленьке.

Сергій Лазановський на Голосі країни

Видання “КП в Україні” поспілкувалася з Сергієм Лазановським, і він детальніше поділився своїми планами. Зокрема, розкрив секрет про те, що Надя Дорофєєва разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом першого травня приїдуть в гості до Сергія. Односельці цієї події чекають з величезним нетерпінням.

“Так. Я повертаюся в Івано-Франківськ. Хочу поїхати в своє село на Великдень. До мене в гості приїде Надя Дорофєєва. Збираюся в рідному селі зробити перший концерт зі своїми односельцями і жителями сусідніх сіл. Буде гулянка”,

– розповів Сергій.

Хотів Тіну Кароль, а отримав Надю Дорофєєву

Сергій Лазановський на Голосі країни

Лазановський зізнався, що коли пішов на проект “Голос країни”, спочатку плани з приводу тренера у нього були абсолютно інші. Артист зізнається, що тренер Тіна Кароль ближче йому по тематиці пісень та ліричності.

“Через те, що я ліричний виконавець, думав, що серед всіх наставників Тіна мені буде ближче всіх. Коли повернулася Надя, я відразу відчув від неї тепло, любов і зрозумів, що це мій тренер. Не було ніяких сумнівів, що піду саме до неї. Надя не те щоб виправдала мої очікування, вона в десять разів їх перевершила. Це дуже світла, добра, емоційна, чутлива людина. І в спілкуванні дуже проста”,

– ділиться Лазановський .

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.