facebook

Хто стане новою “Холостячкою” після Ксенії Мішиной? Головна героїня вже знайдена

Уже зовсім скоро телеглядачам розсекретять ім'я головної героїні 2-го сезону реаліті "Холостячка".

Перший сезон романтичного шоу “Холостячка” став одним з найуспішніших проектів 2020 року. Після завершення реаліті телеглядачі думали, чи буде другий сезон шоу і хто стане другою “холостячкою”. Уже цього четверга, 29 квітня, в ефірі ток-шоу “Як вийти заміж” буде розсекречено ім’я другої Холостячки, яка буде шукати любов на телеканалі СТБ.

«Після грандіозного фіналу першого сезону багато успішних жінки виявили бажання прийти до нас, щоб спробувати побудувати відносини, які з різних причин ще не склалися в їхньому житті. За кілька останніх місяців ми зустрілися майже з усіма найбільшими завидними нареченими України! І раді оголосити нашу нову холостячку», – коментує директор студії StarLightProduction Анна Калина.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCOM1LyBoGt6%2F&is_from_rle

Нагадаємо, героїнею першого сезону шоу “Холостячка” стала відома українська актриса Ксенія Мішина. У фіналі романтичного реаліті вона вибрала шоумена Олександра Еллерта. Закохані відразу ж після завершення зйомок програми з’їхалися і почали жити разом.

Перша Холостячка Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт

Однак останнім часом стали ходити чутки про те, що Ксенія і Олександр розлучилися. Так, спостережні фанати пари помітили, що Мішина видалила майже всі спільні фото з обранцем і отписалась від гумориста в Instagram.

Популярне

Схожі статті

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.