facebook

Варум і Агутін влаштували домашній концерт у піжамах (ВІДЕО)

Пара Варум і Агутін на карантині всіляко намагаються підбадьорити своїх шанувальників. На своїх сторінках у соціальних мережах вони влаштували справжній піжамний концерт.

Їх називають найміцнішою і найвірнішою парою російського шоу-бізнесу. Співачка Анжеліка Варум і музикант Леонід Агутін цього літа відзначатимуть 20-ту річницю весілля. Вони виховують дорослу доньку і продовжують радувати слухачів своєю творчістю.

Артисти, як і мільйони людей по всьому світу, сидять вдома на карантині. Щоб самоізоляція не здавалося настільки похмурою і сумною, вони вирішили виконати свій хіт для всіх фанатів у піжамах.

Фото з весілля Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна

Пісні “Все в твоих руках” вже 7 років, але її популярність як і раніше велика. Сидячи в своєму будинку, у вітальні, по-домашньому одягнені артисти вирішили просто порадувати своїх дописувачів виконанням цього хіта, чим заслужили масу компліментів. Відео вони поділилися на сторінці Леоніда в соціальній мережі Instagram.

Дане відео подивилися більше мільйона фоловерів артиста. Глядачі писали захоплені коментарі про любов і повагу до знаменитого дуету.

До речі, Леонід практично кожен день проводить музичні прямі ефіри для своїх дописувачів, щоб прикрасити їхній час на карантині творчістю.

Популярне

Схожі статті

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.

Купа оборок, чорні й білі мережива: костюм для 48-річної Lama придумав штучний інтелект – я у захваті

Схоже, дизайнери одягу невдовзі залишаться без роботи. Співачка Lama вийшла на сцену у костюмі, згенерованому штучним інтелектом. Пошити сукню за лекалами ШІ виявилося не так просто.

Язиком тріпати, не мішки тягати: Дмитро Ступка не створений для захисту України та фізичної роботи в США

Звісно, бути онуком Богдана Ступки — це не просто відповідальність, але й певна планка, яку потрібно тримати. Та якщо дід міг пишатися своїм ім'ям у світі театру, Дмитро долає труднощі на чужині.

Котлети більше не смажу, бо не маю часу, а от курочку під шубкою запікаю 30 хвилин: дешево, ситно, смачно

Хтось скаже: "Зараз ні в кого на готування часу немає, але є на візажиста, масажиста, манікюр, ТікТок та YouTube". А ми відповімо: "А чом би й ні, якщо з цим рецептом і сім'я сита, і жінка вільна!"

В Олі Полякової тепер власний професійний конюх: співачка розповіла, яку професію опанувала молодша донька

Мати-зірка, що звикла до спалахів камер, червоних доріжок та запальних хітів, і її молодша донька – це як ніч і день. Аліса відрізняється від інших щирим та природним підходом до життя.

Навіть ті, хто гарбуза не полюбляє, цю страву обожнюють: ароматна запіканка з сиром — фаворит цієї осені

Якщо при слові "гарбуз" ви уявляєте хелловінську ліхтарню чи кашу з дитинства, яку намагались уникати, то ця запіканка здатна змінити ваші упередження!