facebook

Що сталося з парою Олега Винника і Таюне? Публіка стурбована тим, що вони не з’являються разом

Довгий час злі язики і шанувальники творчості українського музиканта Винника подейкували про те, що у нього роман з бек-вокалісткою Таюне.

На те вказувало все: вони завжди з’являлися разом на публічних заходах, багато часу проводили разом через роботу, Олег дарував Таїсії квіти, а та так ніжно і трепетно на нього дивилася. Однак зараз уже кілька місяців Олег не з’являється ніде з Таюне. Більш того, він записав композицію з Еліною Іващенко, і тепер зайнятий творчістю тільки з нею.

Фанати стурбовані: куди пропала “дружина” Олега Винника Таюне?

Олег Винник і Таюне

Сам Винник не дає на це питання відповідей. Він навіть не підтверджував офіційно, що у них є відносини. Однак люди, наближені до артиста, розповіли в ЗМІ, що з Таюне вони в шлюбі давно – одружилися, коли музикант ще не був такий популярний. Більш того, у них є син, який народився в Німеччині.

Мовляв, Винник приховує свій статус “женатіка “, щоб не псувати образ завидного холостяка, і щоб жінки так і продовжували табунами ходити на його концерти.

До слова, на травень вже заплановано низку концертів. І публіці дуже хочеться дізнатися, чи буде на них Таюне. Інакше якщо і туди Таїсія Сватко не прийде, то невідомо, чого чекати від їхніх спільних і творчих відносин далі.

Що з цього приводу говорить Таюне?

Останній пост з Вінником в її Інстаграм-профілі був ще в минулому році. Однак на початку травня 2021 року його виклала фото з крашанками, які зробила до Великодня, і Олег відгукнувся в коментарях, привітавши її зі світлим святом.

Таюне опублікувала фото на Великдень, а Олег Винник його прокоментував

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.