facebook

“Дівчинка в рожевому”: Максим Галкін показав, у чому його дочка Ліза ходить в школу

Телеведучий і комік Максим Галкін показав фото, на якому він проводжає в школу свою єдину дочку Лізу Галкіну.

Видно, що дочку Лізу тато сфотографував десь в холі свого великого особняка. Там на тлі стоїть величезний горщик з квітами, а підлогу оформлений плиткою у вигляді шахової дошки. Сама школярка одягнена в білі теплі колготки, ніжний рожевий плащ і таку ж рожеву бейсболку.

“Дівчинка в рожевому”,

– підписав Максим Галкін знімок своєї юної дочки.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCO16LuZsjBQ%2F%3Figshid%3D13bbwdehqemd6&is_from_rle

Цікаво, що Гаррі поруч не було. У коментарях прихильники припустили, що хлопчик захворів, тому не йде вчитися.

Також для юної моделі Лізи залишили безліч приємних коментарів, підкреслюючи, що вона виглядає неймовірно красиво, а ще дуже схожа на свою зоряну матусю.

Ліза Галкіна Ліза Галкіна Ліза Галкіна Ліза Галкіна

Нагадаємо, відоме на всю країну сімейство живе в селі Грязь Московської області. Це елітна село, де живуть люди заможні люди. Але навіть незважаючи на це, будинок Галкін вигідно відрізняється на тлі інших – здається справжнім диснеївським палацом, в якому живуть герої мультфільмів і принцеси. На рахунок героїв не факт, а ось дві принцеси точно живуть – це Ліза і її мама Алла Борисівна.

До слова, на нашому Ютуб-каналі є відео про те, як виглядає палац Галкіна і Алли Пугачової зсередини – там кадри, яких ви більше ніде не побачите. І не забудьте підписатися на наш канал!

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Популярне

Схожі статті

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.