facebook

Дуже схожа на Таюне: як виглядає нова пасія Олега Винника?

Співак Олег Винник показав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram бекстейдж зі зйомок з Еліною Іващенко - дівчиною, яка підкорила його серце.

Нещодавно Олег Винник, спільно з Еліною Іващенко випустили нову пісню “Діаманти “. Вона тут же стала хітом – її почали транслювати на всіх радіостанціях і музичних каналах країни. Така колаборація стала дивовижною – досвідчений дорослий “вовк ” Олег Винник, і юна, практично нікому невідома співачка Еліна Іващенко, яку артист зауважив на “Х-Факторі “.

Олег Винник опублікував коротке відео, яке було зроблено за кадром зйомок з Еліною

На відео видно, що Олег і Еліна дуже відкрито спілкуються один з одним, мило розмовляють, чисто і відверто дивляться один одному в очі. Саме ці іскри і породили чутки про те, що між ними може бути роман. Мовляв, дівчина дуже схожа на його бек-вокалістку Таюне, тільки молодше і більш публічна – відкрито веде сторінку в Інстаграм і часто викладає фотографії.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Ftv%2FCO5PR5fH68r%2F%3Figshid%3D1oscyx9x9ct8z&is_from_rle

Ось що в коментарях під відео пишуть шанувальники Олега Винника:

  • Обожнюю Винника за його професіоналізм. Все продумано все на вищому рівні в плані шоу ну і звичайно харизма і божественний голос разом дає шалену популярність !!!! Наш улюбленець !!!
  • Шалено круто! Ви найкращі!! І Олег Анатолійович, вдалого Вам концерту
  • У Вас чудовий голос, з ким б не заспівали буде хіт, пісні смислові, викладаєтеся на 100%
  • Олег, Ви – клас! Дякую за відео.Теперь чекаємо серію таких же фото.
  • Кліп класний супер, ну виконавці це що то Олег виглядає просто вау, звичайно супер
  • Класна пара, просто супер!

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.