facebook

Холостячка Злата Огневич схудла перед проектом і продемонструвала розкішну фігуру в чорному боді

Нещодавно стало відомо, що співачка Злата Огневич буде брати участь в проекті "Холостячка", щоб знайти собі любов усього життя.

У своїй візитці на телеканалі СТБ зірка поділилася, що раніше у неї були нещасливі стосунки. Чоловіки, які були поруч, не готові були змиритися з тим, що Злата – така сильна особистість, і з тим, що у неї так багато зйомок. Тому поряд з тим, що у Огневич така блискуча кар’єра, у неї глибоко нещасна особисте життя.

До проекту “Холостячка” Злата Огневич вирішила підготуватися капітально

Вона недавно виклала відео, що набрала трохи зайвих кг, які видно в боках і животі. А вже через пару тижнів вона блиснула ідеальною формою в чорному боді. Мабуть, старанна робота над собою і щоденні тренування в спортивному залі пішли на користь.

В описі до весняного фото в чорному капелюсі, боді і білих шортах Злата Огневич доклала кілька цікавих фактів про себе.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCPAhTEblw8y%2F%3Futm_medium%3Dcopy_link&is_from_rle

“Я – музикант і душа, закохана в життя! З недавніх пір – холостячка. Мрію піднятися на Казбек і побувати в базовому верхньому таборі Евересту. А ещё- побачити священну Фудзіяму. Моя сім’я-моя опора і сила. Вони, звичайно, бувають в легкому шоці від мого графіка, характеру і цілей, але! Завжди приймають і підтримують”,

– написала Злата Огневич в своєму Інстаграм-профілі.

Так що незабаром всі шанувальники зможуть спостерігати за улюбленою співачкою в реаліті шоу “Холостячка ” на каналі СТБ, і насолоджуватися її нової підтягнутою фігурою. Хоча, навіть до того, як вона вирішила схуднути, Злата славилася гарною фігурою і приємною зовнішністю.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.