facebook

“Філечка, ти добре виглядаєш!”: Ювілей Орбакайте став приводом для примирення Пугачової і Кіркорова

Як відомо, 25 травня Крістіна Орбакайте в одному зі столичних ресторанів відзначила свій 50-й день народження. На ювілеї зібралися багато зірок естради.

Двоє “гігантів ” російського шоу-бізнесу Алла Пугачова і Філіп Кіркоров також зустрілися на цьому заході. Алла зворушливо привітала свою дочку, зазначивши, що вона їй пишається. Кіркоров навіть виконав кілька своїх хітових пісень для іменинниці.

Публіка переживала – не зіпсують чи гості Христині свято? Адже, судячи з інформації ЗМІ, між екс-подружжям Аллою і Філіпом на даний момент виникли розбіжності і вони вже довгий час не з’являлися на публіці. Однак, як пишуть журналісти, які були присутні на заході – все пройшло добре. Пугачова навіть заговорила з Кіркоровим.

Зокрема, Кіркоров сказав, що Примадонна чудово виглядає. Після цього вона кинула свого четвертого чоловіка фразу: “Філечка, ти теж дуже добре виглядаєш! “. Про це пише інтернет-видання 7days.ru.

Крістіна Орбакайте зібрала друзів і родичів на ювілеї в одному з ресторанів Москви

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

Свято розпочалося з виступу самої винуватиці торжества. Вона представила для гостей нову пісню під скромною назвою “Я – Христина Орбакайте “.

Як виглядала Алла Пугачова?

На святі дочки Примадонна з’явилася в елегантній сукні від Валентина Юдашкіна. Звичайно, без привітання від мами не обійшлося. Примадонна вимовила довгу і дуже зворушливу промову, в якій розповіла, як сильно пишається дочкою. На сцені виступив і Філіп Кіркоров. Виконавець заспівав декілька своїх хітів і подякував Орбакайте за такий шикарний свято.

Популярне

Схожі статті

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

“Актриси-конкурентки”: хто з українських красунь-акторок веде запеклі бої за ролі в найкращих серіалах

З розвинням українського кінематографу конкурувати за своє місце під сонцем стало багато акторок. Серед них можна виділити тих, з ким за провідну роль у кіно потрібно ще поборотися.

“Курочка з рідного провулочку”: 51-річний Винник хворий, а куди поділася його надійна подруга Таюне

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне вже майже 3 роки не виходить на зв'язок з прихильниками і не веде соціальні мережі. Виявляється, весь цей час артистка перебуває за кордоном.

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.