facebook

Переможниця “Холостяка” Анна Богдан зізналася, що планує з Михайлом Заливако дітей: “Хочу хлопчика”

Після фіналу шоу "Холостяк" Михайло Заливако і його обраниця Ганна Богдан живуть разом і будують плани на майбутнє.

Не так давно відбувся фінал романтичного шоу “Холостяк”, де стало відомо, кому головний герой Михайло Заливако подарував заповітне кільце. Переможницею шоу стала 28-річна екс-дружина політика Андрія Богдана Анна. Після фіналу шоу, який відбувся в Дубаї, закохані прилетіли до Києва і відразу почали шукати житло, щоб жити разом. Зараз Анна і Михайло живуть разом і будують плани на майбутнє.

Михайло Залівако зробив пропозицію Ганні Богдан у фіналі шоу Холостяк

Нещодавно в своєму мікроблозі в Інстаграм Анна Богдан влаштувала традиційну рубрику “питання-відповідь” і відповіла на питання, що цікавлять публіку. Так, один з підписників поцікавився у дівчини, чи хоче вона дітей і кого першого – хлопчика чи дівчинку.

На що обраниця Холостяка відповіла: “Як і раніше нічого не змінилося. Діток хочу. Хлопчик перший “.

Скріншот Інстаграм-сторіз Анни Богдан

Нагадаємо, в рамках шоу “Холостяк” Анна розповідала, що мріє про велику сім’ю і хоче трьох дітей. При цьому дівчина не збирається тільки сидіти вдома і виховувати дітей. У неї великі кар’єрні плани, бажання подорожувати по світу і піднятися на Еверест.

Анна Богдан в шоу Холостяк

Зараз Анна працює менеджером з туризму, що допомагає їй не тільки заробляти на життя, а й подорожувати по світу.

Популярне

Схожі статті

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.