facebook

Програму «Розсміши коміка» разом з Євгеном Кошовим буде вести відома співачка

Скоро на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра нового сезону гумористичного шоу «Розсміши коміка» з оновленим суддівським складом. Головна інтрига дня, хто буде вести проект разом з Євгеном Кошовим.

Вперше за 10 років існування проекту поруч з гумористом Євгеном Кошовим буде зоряна представниця прекрасної статі, жінка, а не чоловік.

Тепер учасники “Розсміши коміка ” будуть дивувати своїм гумором ще й чарівну співачку, популярну артистку.

Її ім’я творці проекту поки тримають в таємниці і розсекретять вже зовсім скоро. Але ми вже знаємо її ім’я. Це українська співачка і тренер «Голосу. Діти »Надя Дорофєєва.

Надія Дорофєєва

Шоу «Розсміши коміка» вийде у вже знайомому глядачам, не просто розважальному, а й соціально спрямованому форматі. Так, гумористи об’єднаються в команди, представляючи конкретне місто, а гроші за сміх суддів вони витратять на реалізацію соціального проекту свого населеного пункту.

Нагадаємо, в минулому сезоні шоу суддями були Євген Кошовий та Юрій Ткач.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: На Голосі країни-10 заспівала хрещениця Лідії Таран, яка пережила інсульт

Нагадаємо, Джамала вперше розповіла про другу вагітність і реакції чоловіка.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.