facebook

Дідусь і доглядальниця: пари з шоу-бізнесу, де чоловік на півжиття старший за дружину (Відео)

Коли бачиш пару з величезною різницею у віці, де чоловік значно старший за свою пані, мимоволі виникає думка, що вона просто вдало вийшла заміж, і виконує роль доглядальниці для літнього коханого, щоб потім забрати частину майна.

Однак в цій статті ми розповімо про парах з різницею в півжиття, які говорять – дійсно люблять один одного. Також дивіться наш відеосюжет на цю тему.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька. Різниця у віці – 36 років

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Вони познайомилися в 1996 році в Сочі, в ліфті, після зйомок фільму “Гра уяви “.

Навіть той факт, що це люди з такою величезною різницею у віці, і обидва вони – сильні особистості, не став перешкодою світлої любові і народженню двох дітей.

Олександр Градський і Марина Коташенко. Різниця у віці – 32 роки

Олександр Градський і Марина Коташенко

За їх історії можна написати цілий сценарій. Киянка, яка приїхала в Москву, як-то ходила по столичній вулиці, раптом зупинилася машина, і чоловік, візуально значно старше Марини, простягнув їй візитку. Вона вирішила випробувати долю і передзвонила. Уже 18 років як вони разом, а розриву все не бачити. Більш того, їх союз стримався спільною дитиною.

Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська. Різниця у віці – 45 років

Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська

Про роман актора з Віталіною Цимбалюк-Романівської, музичної керівницею Московського драматичного театру ім. Джигарханяна, було відомо за чутками ще задовго до того, як вони офіційно про це оголосили. Багато хто називав Віталіну справжньою доглядальницею – мовляв, зійшлася зі стареньким актором, щоб отримати його посаду, а потім і стан.

Тетяна Брухунова і Євген Петросян. Різниця у віці – 43 роки

Євген Петросян і Тетяна Брухунова
Євген Петросян і Тетяна Брухунова

Але це зовсім не завадило не просто побудувати відносини, а ще й народити дитину, який продовжить рід Петросяна.

Більше дивіться в нашому відео!

А як ви вважаєте, якщо молода дівчина виходить заміж за заможного, відомого, але дуже дорослого чоловіка – це обов’язково шлюб заради вигоди? Або, може там є місце для любові?

Популярне

Схожі статті

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.