facebook

Сергій Притула залишив дружину і дітей заради відомої ведучої? Всі подробиці публічних мелодрам

Сергій Притула - шоумен і телеведучий, зразковий сім'янин, батько трьох дітей. Однак будь красунчику не приписували службові романи?

Головним об’єктом обожнювання, на думку фоловерів і телеглядачів, для Сергія Притули була Леся Никитюк.

У парочки досить багато проектів, де ті працюють разом. Тому зірки вже здружилися, почали щільно і тісно спілкуватися, звикли один до одного. Хіба це не привід для того, щоб заговорити про службовий роман?

Якщо покопатися в просторах Інстаграм, можна з’ясувати, що в своєму профілі в довгонога знаменитість похвалилася фотографіями підготовчого процесу до зйомок чергового шоу.

У кадр потрапив колега – відомий шоумен Сергій Притула. Однак фото викликало чимало запитань – чому актриса розсунула ноги?

Леся Никитюк виклала неоднозначне фото з одруженим Притулою

Не дивно, що у обох телеведучих щасливі очі і широка посмішка – адже для них перебувати в компанії один одного – справжнє щастя.

Крім цього, на зйомках проекту “Хто зверху? ” Глядачі завжди помічають неоднозначні погляди, підморгування, і навіть дотику, які нібито “випадкові “.

Все це навіює на думку про те, що хоч Притула і заявляє про щасливе сімейне життя, все одно відчуває симпатію до своєї колеги по сцені.

Що ж з цього приводу каже Леся Никитюк? Вона не перебуває у відносинах, тому вільна крутити шури-мури з ким завгодно. Її не раз бачили і з іншими телеведучими.

Однак до серйозних стосунків справа не доходила давно.

Леся Никитюк та Сергій Притула Леся Никитюк та Сергій Притула в шоу Хто зверху Леся Никитюк та Сергій Притула в програмі Хто зверху Леся Никитюк та Сергій Притула в шоу Хто зверху Сергій Притула та Леся Никитюк Сергій Притула та Леся Никитюк

Популярне

Схожі статті

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.

Рулетики з лаваша з горіхами, гарбузом та медом: східний смаколик на моїй кухні. Їдоків за вуха не відтягнеш

Хочете здивувати своїх улюблених їдоків чимось особливим? Тоді ці рулетики з лаваша із дивовижною начинкою — те, що треба, бо це справжній скарб східної кухні, який легко можна приготувати вдома.