facebook

Настя Каменських на Голосі країни 10 розповіла свою правду про учасників і показала гарні ноги

Між тренерами десятого сезону Голосу країни триває боротьба за цікавими і сильними вокалістам. Поки кращих з кращих захопили до себе Потап і Настя.

Під час останнього випуску в команду Потапа і Насті Каменських потрапили відразу п’ять яскравих учасників.

Тренер Голосу країни Настя Каменських

Настя Каменських розповіла журналістам, яких учасників хоче бачити в команді:

Я – артист, тому вмію оцінювати вокальні дані людини і по голосу відчуваю людини на сцені, його енергетику вже з перших ноток, з перших секунд. Для мене дуже важливо, щоб учасниця або учасник був бійцем і міг боровся за свою мрію, а я готова бути поруч в такому випадку.

Селфі з учасником Голос країни

Попереду ще дуже багато роботи – і у приватників, і у тренерів. Настя Каменських запевнила, що вони готові посилено працювати.

У команді Каменських і Потапа вже є цікаві особистості, серед них ресторанна співачка Альона Крутієнко, спортсмен і футболіст Вахтанг Вахтагішвілі, розробник ігор Макс Перепелиця, пампушка Маріам Жорданія і актриса Марія Кондратенко, відома за серіалом “Школа”.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: На Голосі країни-10 заспівала хрещениця Лідії Таран, яка пережила інсульт

Вокальне шоу Голос країни 10 виходить по неділях.

Нагадаємо, скоро на телеканалі «1 + 1» відбудеться прем’єра нового сезону гумористичного шоу «Розсміши коміка» з оновленим суддівським складом. Головна інтрига дня, хто буде вести проект разом з Євгеном Кошовим.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.