facebook

Фіналістка “Холостяка ” Юля Зайка вийшла заміж за телеведучого Богдана Юсипчука: фото з весілля

Фіналістка "Холостяка" Юлія Зайка вийшла заміж за ведучого програми ЖВЛ на телеканалі "1 + 1 " Богдана Юсипчука.

Про це дівчина повідомила в своєму Інстаграм-блозі. Юлія опублікувала кадри з весілля, на якому вона у весільній сукні демонструє обручку поруч з нареченим.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCRyzV5zHerL%2F&is_from_rle

Користувачі Мережі тут же засипали Юлію коментарями. Багато хто не повірив, що весілля Зайки і Юсипчука справжнє, адже закохані приховували свої відносини.

“Красуня, всіх заінтригувала”, “Я не думаю що це правда”, “Вау, Юля, ви шикарна пара”, “В сенсі?”, “Це напевно просто фотосесія”, “Ви реально чоловік і дружина?”, “Чи багато питань, але мало відповідей “.

І хоча багато засумнівалися в тому, що весілля справжнє, Юлія запевнила, що це правда. У своїх Інстаграм-сторіз дівчина показала гостей і подружку нареченої.

Фото з весілля Юлії Зайчика і Богдана Юсипчук

Нагадаємо, Юлія Бельченко, відома під псевдонімом Зайка, потрапила в фінал шоу “Холостяк” з Михайлом Залівако. На пост-шоу проекту дівчина стверджувала, що до нестями закохалася в “Холостяка” і не може його забути навіть після відмови.

Юлія Зайчик і Михайло Залівако

Однак, схоже, Юлія все ж швидко забула Михайла Залівако. Останнім часом дівчина в своєму Інстаграм-блозі зізнавалася, що у неї з’явився чоловік, але ім’я його вона не називала. Тепер стало зрозуміло, що Юля Зайка приховувала стосунки з телеведучим Богданом Юсипчук, щоб приголомшити публіку в день свого весілля.

Популярне

Схожі статті

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.