facebook

Любовний трикутник Петросян, Брухунова, Степаненко: чому колишня дружина коміка досі не може його забути?

Публіка завжди з цікавістю спостерігає за чужий особистим життям.

Особливо, якщо та наповнена несподіваними поворотами і нескінченними з’ясовуваннями обставин. Сім’я коміка Євгена Вагановича Петросяна знаходиться під пильною увагою преси вже давно. Основна причина – несподіваний відхід від дружини і роман з молоденькою дівчинкою, яка пізніше ще й подарувала коміку сина. Зараз Петросян вже розлучився зі своєю дружиною Оленою Степаненко, і вступив в офіційні відносини з помічницею Тетяною Брухуновой, але його колишня не дає спокою молодій сім’ї. Що насправді відбувається в їхній родині і коли пристрасті в любовному трикутнику припиняться?

Євген Петросян і Тетяна Брухунова

Практично три десятка років творчих подружжя Степаненко і Петросян вважали ідеальним прикладом сімейного життя і стосунків між закоханими. І це зовсім не дивно, адже такий тривалий шлюб вселяє довіру. Однак, є один цікавий нюанс, за 30 років шлюбу пара так і не змогла завести дітей. При цьому артисти категорично відмовлялися обговорювати даний момент і тему дітей не піднімали.

У 2015 році в ЗМІ з’явилися перші чутки про те, що в парі з’явилися розбіжності. Журналістам вдалося з’ясувати, що під час гастролей пара живе в різних номерах. Деякі журналісти стверджують, що пара розпалася ще в 2008 році, проте продовжували це приховувати. Однак проблема полягала в тому, що у Петросяна з’явилася інша жінка.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова

Віддані шанувальники відмовлялися в це вірити. Адже як? Подружжя весь час разом і живуть душа в душу. Але, на жаль, це виявилося правдою. У розмірене життя гумористів увірвалася дівчина, яка спочатку працювала на сайті у Олени Степаненко, а потім стала працювати у Євгена Вагановича. Звуть її Тетяна Брухунова.

На перший погляд, вона здавалася сірою мишкою і зовсім не становила небезпеки. Але не тут то було.

30-річна уродженка Тули Тетяна Брухунова змусила про себе говорити всю країну на хвилі скандального розлучення Євгена Петросяна і Олени Степаненко.

Популярне

Схожі статті

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.