facebook

Дружина Монатика проговорилася про шлюб Винника і Таюне: все таки одружені

Публіка здогадувалася, що Олег Винник і його бек-вокаліста Таюне одружені. Однак самі артисти ніколи не підтверджували цю інформацію.

Чутки про те, що бек-вокалістка Олега Винника Таюне є його дружиною, ходять вже давно. Однак сам Винник цю інформацію не підтверджує. За словами артиста, він просто не хоче виносити особисте життя на публіку. Однак є ще одна причина такої скритності. Велика частина прихильників Винника – жінки. Олег вибрав для себе образ красеня-серцеїда і в цей образ ніяк не вписується дружина і діти.

Олег Винник

Однак фанати, які ретельно стежать за життям артиста вже давно підозрюють, що дружиною Винника є ніхто інший, як бек-вокалістка артистка – Таюне. У Мережі ходять чутки, що вони одружилися ще в 90-і роки і у них є спільний син Юліан, який проживає в Німеччині.

З’явилися докази того, що Олег Винник і Таюне одружені

31 липня Олег Винник відзначав свій 48-й день народження. Друзі артиста привітали його в своїх соціальних мережах. Слова привітання в своєму Інстаграм-блозі написала і Таюне.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCR_rYgdIyXB%2F&is_from_rle

Користувачі Мережі тут же почали коментувати публікацію. Дружина Дмитра Монатика Ірина Демічева теж залишила свій коментар, в якому привітала НЕ Олега, а Таюне з іменинником. Так зазвичай вітають родину іменинника, батьків або дружину. Більш того, Ірина побажала Олегу і Таюне “безмежного щастя у всіх проявах”. Після таких привітань сумнівів про те, що Винник і Таюне чоловік і дружина не залишилося.

“Вітаю з іменинником! Щастя Вам безмежного в усіх його проявах “, – написала Ірина Демічева.

Коментар дружини Монатика під постом Таюне

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?