facebook

Ксенія Мішина після розставання з Еллертом зізналася, що має проблеми зі здоров’ям: “Це психосоматика”

Українська актриса Ксенія Мішина поскаржилася на проблеми зі здоров'ям через щільний робочий графік.

Ксенія Мішина не так давно набула широкої популярності. Вперше на телеекрани вона потрапила в 2014 році, але справжнє професійне покликання вона отримала через 5 років, виконавши роль Лідії Шефер в серіалі “Кріпосна” Лідії Шефер.

Ще більше популярності їй принесла участь в першому сезоні романтичного шоу “Холостячка”. Там Ксенія серед 15 претендентів вибирала одного, того самого чоловіка. Обранцем Мішиної став гуморист Олександр Еллерт. Здавалося, вони – ідеальна пара. Однак через 10 місяців відносин Ксенія і Еллерт розлучилися.

Ксенія Мішина і Саша Еллерт

Зараз Ксенію все частіше запрошують на різні шоу і телепрограми. Нещодавно стало відомо, що актриса стала суддею нового сезону шоу “Україна має талант”. Мішина повністю занурена в роботу і це позначилося на її здоров’ї.

Так, нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз актриса поскаржилася на болі в спині. Біль настільки сильна, що Ксенія відразу ж звернулася до лікарів.

“У мене так болить спина, це якийсь жах, і вчора всі лікарі, які були у мене на майданчику, сказали, що це психосоматика, що я просто дуже втомилася і треба відпочивати. У мене просто спазм м’язів “, – сказала Ксенія Мішина.

Незважаючи на те, що у Ксенії зараз дуже напружений робочий графік, вона запевняє, що щаслива брати участь в такому грандіозному шоу, як “Україна має талант”.

“Насправді вчора був дуже важкий по здоров’ю, але крутий день, тому що стільки талантів приходило на сцену. І я взагалі дуже вдячна, що у мене з’явилася можливість брати участь в такому грандіозному шоу, сидіти за суддівським столом, і спостерігати за талантами нашої країни. Це дуже круто “, – сказала в Інстаграм-сторіз Мішина.

Популярне

Схожі статті

Навіть ті, хто гарбуза не полюбляє, цю страву обожнюють: ароматна запіканка з сиром — фаворит цієї осені

Якщо при слові "гарбуз" ви уявляєте хелловінську ліхтарню чи кашу з дитинства, яку намагались уникати, то ця запіканка здатна змінити ваші упередження! 

Заповіт Назарія Яремчука не виконав: друг легенди української естради відгорнув завісу прихованої історії

Назарій Яремчук — голос, який навіки залишився в серцях мільйонів українців, з тих, хто став символом національної естради. Але за сценою була й інша сторона його життя, більш інтимна та прихована.

Я не думала, що можна приготувати картоплю так: із соковитою начинкою в середині, страва не вимагає гарнірів

Це не деруни й не пиріжки, а ідеальний варіант на вечерю, сніданок або перекус, коли хочеться поєднати смак картоплі та соковитої начинки в одному рецепті.

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.