facebook

Мінус одна холостячка: телеведуча Леся Никитюк вбралася в біле плаття і пішла під …

Шанувальники Никитюк гудуть - невже та вирішила вийти заміж? Вона виклала ряд фотографій в білій сукні і відправилася в круїз на катері!

Телеведуча наділу білосніжне коротке платтячко і капелюшок. Волосся вирівняла, а макіяж зробила природний. Таким чином, зірка Нового каналу лише підкреслила свою натуральну красу.

Однак в описі вказала, що насправді вона не виходить заміж, а це лише частина роботи – фотосесія для бренду.

Леся Никитюк в білій сукні Леся Никитюк в білій сукні Леся Никитюк в білій сукні

Ось що в коментарях пишуть шанувальники Лесі Іванівни Никитюк:

  • А головний убір відразу нагадав про відповідь (про пілотку провідниці)
  • 182 см краси
  • Гарная !!!!! На останній фотці на Маркл в блонді схожа)))) Але Леся краще

Відзначимо, на даний момент Леся Іванівна Никитюк офіційно незаміжня. Вона не афішує подробиць свого особистого життя, тому шанувальники підозрюють – якщо у неї хтось і з’явиться, навряд чи Никитюк про це розповість.

Так, коли два роки тому у неї був бойфренд, то після того, як довгонога телезірка про нього розповіла пресі, пара розлучилася. Никитюк заявила, що вважає причиною розставання саме те, що її відносини наврочили.

Відзначимо, для телезірки Лесі Никитюк, соціальна мережа Інстаграм – невід’ємна частина життя і заробітку, тому що у неї в Інстаграме 4 мільйони фоловерів і одна з найдорожчих реклам. Зірка стверджує, що весь її заробіток тримається саме на соціальних мережах. Саме тому теледіва, ведуча корпоративів і заходів регулярно і ретельно працює над цифровим контентом в своєму профілі.

Популярне

Схожі статті

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.