facebook

Влад Яма опинився під крапельницею після вечері в ресторані: “Могло коштувати життя “

Влад Яма після сімейної вечері в ресторані потрапив до лікарні з набряком Квінке.

Відомий український хореограф Влад Яма повідомив шанувальникам тривожну новину. Після сімейної вечері в ресторані з давнім другом йому довелося викликати швидку допомогу через серйозну алергічну реакцію.

Яма повідомив, що після вечері він повернувся додому і ліг спати. Однак вже через годину чоловік прокинувся. Він відчув тиск на очі. Спершу хореограф навіть планував їхати в клініку самостійно, щоб не турбувати рідних, але у нього набрякло горло і стало важко дихати.

Скріншот Інстаграм-сторіз Влада Ями

Тоді хореограф прийняв рішення викликати швидку допомогу. Медики діагностували у нього набряк Квінке. Артист зізнався, що це третій подібний випадок в його житті.

Владу зробили укол адреналіну і антигістамінних препаратів.

Як виявилося, причиною алергічної реакції став мед. В меню ресторану, де артист вечеряв напередодні, в складі страви була вказана карамель, замість неї поклали мед. Саме на цей продукт у Ями алергія.

Скріншот Інстаграм-сторіз Влада Ями

За словами Ями, він зв’язався з рестораном. Там перед ним вибачилися і пообіцяли зробити висновки.

До слова, набряк Квінке – це гостра алергічна реакція організму, що характеризується масивним набряком слизових оболонок, шкіри та підшкірної жирової клітковини, причиною якого є реакція організму на різні чинники, які мають біологічну або хімічну природу. Набряк Квінке вимагає термінової медичної допомоги. При несвоєчасному зверненням до лікарні, це може коштувати людського життя.

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.