facebook

10 мінімальних пенсій: Ольга Фреймут зізналася, скільки бере за рекламу в Інстаграм

Відома українська телеведуча і журналістка Ольга Фреймут заробляє завдяки своєму імені, на яке працювала раніше.

Один з її джерел доходу – це Інстаграм. Там Фреймут робить рекламу у вигляді історій і публікацій в стрічці. З огляду на рівень популярності знаменитої телеведучої, попит на рекламу є, і ціни далеко не найнижчі

Мінімум 700 доларів за рекламу

Ольга Фреймут

Телезірка в новому інтерв’ю зізналася, що може брати 700 доларів за одну лише історію в Інстаграм. Це приблизно 18 800 гривень, що дорівнює 10 мінімальним українським пенсій.

Серед шанувальників Ольги Фреймут – як україномовна, так і російськомовна аудиторія. Правда, геолокація публіки – в основному Україна. Фоловерів у екс-телеведучою близько 670 тисяч, що повністю виправдовує такий високий цінник.

“Ми спеціально поставили високі ціни. Реклама в сторіз коштує 700 доларів. Кожна наступна реклама також 700 доларів “,

– зізнається дружина Володимира Локотко в своєму Інстаграм-профілі.

Ольга Фреймут

Також Фреймут каже, що плату за рекламу приймає виключно грошима – будь-яке співробітництво в обмін на товари або послуги.

Ще Ольга Фреймут зізналася, що веде корпоративи. Це також один з основних джерел доходу. Цінник на такі послуги становить близько шести тисяч доларів за вечір. Хоча Фреймут скаржиться – впевнена, що цінник дуже маленький, так як її колеги (Олександр Педан, Сергій Притула та інші) беруть за такі ж послуги значно більше.

Фреймут, Педан і Притула вели ранкове шоу “Підйом”

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.