facebook

Де навчаються діти Полякової, Кароль, Камалії та інших українських зірок і скільки це коштує

Багаті і знамениті зірки українського шоу-бізнесу вибирають для своїх дітей престижні навчальні заклади.

Ні для кого не секрет, що більшість дітей знаменитостей здобувають середню освіту в престижних приватних школах. Навчання в таких закладах часто стоїть дуже дорого. Однак не всі українські зірки платять за навчання своїх дітей. Хто з дітей знаменитостей отримує середню освіту в державній школі, хто за кордоном, а хто в приватних столичних школах, читай далі в матеріалі.

Арабелла і Мірабелла – дочки Камалії

Камалія з дочками і чоловіком

Дочки-двійнята Арабелла і Мірабелла найбагатшої співачки України Камалії вчаться в Київському філіалі престижної Міжнародної британській школі. Навчання в школі проходить повністю англійською мовою. Вартість року навчання в школі – 20-25 тисяч доларів за кожну дитину.

Марія і Аліса – дочки Олі Полякової

Оля Полякова з дочками Алісою і Машею

16-річна Маша і 9-річна Аліса вчиться в одній з державних гімназій Києва з поглибленим вивченням французької мови. Навчальний заклад хоч і державний, але вважається елітним і потрапити туди не просто. Офіційно навчання в ній безкоштовне.

Веніамін Огір – син Тіни Кароль

Тіна Кароль з сином Веніаміном

Єдиний син Тіни Кароль Веніамін з 8 років навчається у престижній школі Великобританії – Repton Preparatory School. Тут до кожного учня знаходять окремий підхід і допомагають розкрити їм приховані таланти. Крім навчальної програми, учні школи займаються живописом, танцюють, вчаться грати на музичних інструментах. Вартість одного навчального року в престижній школі коштує близько 1 мільйона гривень.

Злата Мітчелл – дочка Олі Фреймут

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Старша донька телеведучої Олі Фреймут вчиться в елітній Печерській міжнародній школі. Викладають в цій школі тільки на англійській мові. Рік навчання коштує близько 24 тисяч доларів.

Аліса і Лола – дочки шоумена Анатолія Анатоліча

Анатолій Анатоліч з дружиною і дітьми

Дочки шоумена Анатолія Анатоліча вчаться в Міжнародній французькій школі. У навчальному закладі навчання ведеться двома мовами: українською та французькою, а як іноземний діти вчать англійську. Вартість навчання – 186 тисяч гривень на рік.

Софія Налчаджиоглу – дочка Ані Лорак

Ані Лорак з донькою

Єдина дочка Ані Лорак Софія вчиться в Павлівській гімназії, яка знаходиться в Підмосков’ї. Цей навчальний заклад вважається елітним. Рік навчання там коштує 40 тис. Доларів. У навчальному закладі роблять акцент на вивченні економіки і іноземних мов.

Де навчаються діти Пугачової і Галкіна, Філіпа Кіркорова та інших знаменитостей, дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.