facebook

Віру Брежневу, яка заспівала наживо, освистали після концерту: “Голосу нуль”

Глядачі вважають, що Віра Брежнєва не має ні слуху, ні голосу.

Віра Брежнєва блищить на сцені вже 20 років, проте публіка досі сумнівається в її вокальних даних.

Почалася кар’єра Брежнєвої з групи “ВІА Гра”. Саме участь у цій знаменитій групі зробило Віру по-справжньому знаменитою. Можна сказати, що Віра дивом потрапила до складу “ВІА Гри”. Раніше продюсер групи Костянтин Меладзе розповідав, що взяв Віру не через голос, а через яскраву зовнішность і харизму. За словами продюсера, коли вони взяли Віру в групу, вона не вміла ні співати, ні танцювати. Працювати треба було і з промовою дівчата. Брежнєва виросла в маленькому українському містечку і говорила суржиком.

Брежнєва в складі групи ВІА Гра

Зараз же Віра стала дружиною того самого продюсера Костянтина Меладзе і вже давно розвиває свою сольну кар’єру. Меладзе продовжує продюсувати дружину і писати для неї пісні. Однак публіка досі критикує вокальні дані співачки.

Так, нещодавно в Мережі з’явилося коротке відео з виступу Віри Брежнєвої. Артистка часто співає під фонограму, але в цьому випадку вона співала наживо.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCTJqKNpIYIy%2F&is_from_rle

У коментарях користувачі Мережі розкритикували Віру Брежнєву, зазначивши, що у неї немає голосу.

“Цвірінькає, голосу нуль”, “Капец співуча. Голос то де? “,” Займіться вокалом з педагогом. Адже соромно має бути. Так, виглядаєш чудово, за цим стежиш, але а як щодо співу ?! “,” Голосу немає, нібито Бузова, вони на одному рівні. Негарна дівчина. Родзинки немає. “, – пишуть коментатори.

Коментарі фоловерів

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.