facebook

Лорак, Данилко, Брежнєва та інші знаменитості, які росли на межі бідності

Зараз вони багаті, знамениті і можуть собі дозволити буквально все. Однак в дитинстві герої нашої вибірки навіть не могли мріяти про це.

Андрій Данилко

Андрій Данилко, який прославився на весь світ в образі Вєрки Сердючки, народився в бідній родині в селі під Полтавою. Коли майбутньому артистові було всього 7 років, від онкологічного захворювання помер його батько. Мама Андрія Світлана Іванівна була змушена працювати в 2-3 зміни на заводі, щоб забезпечити двох дітей.

Андрій Данилко

Віра Брежнєва

Відома співачка, колишня учасниця групи ВІА Гра народилася в українській глибинці в багатодітній родині. Коли Вірі було 11, її батько потрапив в аварію і став інвалідом. Мати всіма силами намагалася забезпечити сім’ю, але грошей все ж не вистачало. Дівчина вже з ранніх років підробляла нянею і посудомийкою, щоб допомогти родині.

Віра Брежнєва

Ані Лорак

Ані Лорак народилася в маленькому українському містечку. Батьки майбутньої артистки розлучилися ще до її народження і дівчинка разом з двома старшими братами жила з мамою. Сім’я проживала дуже бідно, адже однією маминої зарплати на всіх не вистачало. Через злиднів мати Кароліни прийняла рішення віддати дітей в інтернат.

Ані Лорак

Анна Седокова

Батьки Анни розлучилися, коли вона була маленькою. Мама одна намагалася забезпечити двох дітей, проте її зарплати на нормальне життя не вистачало. Коли дівчині виповнилося 16 років, вона почала працювати, щоб допомогти своїй родині. Вона працювала ведучою, моделлю і навіть організатором вечірок.

Анна Седокова

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.