facebook

Галкін зібрав всю сім’ю і запросив друзів: в будинку Пугачових зібралася компанія на бенкет

Максим Галкін відбудував собі величезний палац не тільки для того, щоб його родині було комфортно жити, але і для того, щоб запрошувати в сімейне гніздо друзів і колег.

Пародист знайшов цікавий привід, зібравши за одним столом свою дружину, чудових двійнят Лізу і Гаррі, які нещодавно відзначили свій восьмий День народження.

Також в гості зайшов давній друг Алли Борисівни Олег Газманов зі своєю дружиною, Лайма Вайкуле, Валерій Леонтьєв та інші. Тепле фото з сімейних посиденьок комік швидко оприлюднив у своєму блозі, який читають мільйони фоловерів.

Максим Галкін показав, кого зібрав на вечірку у себе вдома: атмосферний фото

“Вчора до нас на вечерю заїжджали наші друзі, за сумісництвом журі Голос60 + в повному складі. Стас Намин з сім’єю, Валера Леонтьєв, Лайма, Олег Газманов з Мариною. Дуже весело посиділи! “,

– зазначив гуморист, пародист і чоловік Алли Пугачової.

Фотографія отримала чимало схвальних коментарів. Ось лише деякі з них:

  • Які ви класні і ка добре, що показуєте що у шоу-бізнесі теж можна дружити щире багато років. Прямо ось душа радіє! чудові фото
  • які класні
  • Які ви молодці! По-сімейному

Відзначимо, що 18 вересня у Алли і Максима була інша гучна вечірка. Подружжя відзначали восьмий день народження своїх дітей-двійнят. Вийшов в прямому сенсі “бенкет на весь світ “. Батьки замовили величезний зал, дітей розважали аніматори та спеціальні ведучі.

День народження Лізи і Гаррі Галкін – двійнята Пугачової і Галкіна відзначають 8 років

Популярне

Схожі статті

“Я щаслива!”: 37-річна Леся Нікітюк на честь дня народження вбралася у сукню, яка відкрила усі принади

Телеведуча Леся Нікітюк нещодавно відсвяткувала своє 37-річчя. З нагоди свята зірка показала шанувальникам розкішне вбрання, продемонструвавши не менш розкішну фігуру.

Більше на батька-турка не схожа: Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька – вже не дівчинка, а пані

Співачка Ані Лорак вперше за довгий час показала свою 13-річну доньку Софію від першого шлюбу. Дівчинка, яка в ранньому віці була копією батька-турка, виросла і дуже змінилася.

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?