facebook

Леся Никитюк нагадала шанувальникам про свій День народження

Телеведуча вирішила нагадати фанатам про важливу дату, щоб ніхто не забув її привітати.

Зірка Нового каналу показала в Інстаграм-профілі фотографії, зроблені протягом останнього року. Вона продемонструвала знімок, зроблений в басейні в рожевому роздільному купальнику. На фото видно, що з роками шикарна фігура телеведучої не змінюється, а стає більш витягнутою, привабливою, пружною і модельної.

Леся Никитюк нагадала шанувальникам про свій День народження

Також вона показала знімок, де в ковбойському капелюсі намагається поцілувати козла. Мабуть, кумедна фотографія зроблена на фермі під час чергових зйомок.

Леся Никитюк нагадала шанувальникам про свій День народження

Також вона показав фотографію, зроблену під час сімейних посиденьок на річницю весілля її батьків. Тоді Леся подарувала їм пару кілець – у батьків не було кілець, так як їх пограбували.

Леся Никитюк нагадала шанувальникам про свій День народження

Також зірка похвалилася кількома фотографіями з відпустки. А у відпустці протягом останнього року телезведа була не один раз.

Леся Никитюк нагадала шанувальникам про свій День народження Леся Никитюк нагадала шанувальникам про свій День народження Леся Никитюк нагадала шанувальникам про свій День народження

Ось що шанувальники пишуть в описі до фотографій Лесі Никитюк:

  • Рік був насиченим !!!! А новий ще крутіше буде
  • А я всюди понаставляли Різні дні народження по всих месенджер) и хай здогадуються коли)) так би мовити провєрочка для друзів
  • Леся вітаю Вас з Днем народження !!! Здоров’я і удачі !!! Дякуємо за Ваш позитив і усмішку, яку даруєте нам
  • Ваууууу крутяк фоточка

Популярне

Схожі статті

“Досі не маю рішення про усиновлення”: дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім'ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?