facebook

Оля Полякова приголомшила методами виховання доньок: “Вони у мене і спатимуть з прапором України!”

Дружина мільйонера Вадима Буряковського співачка Оля Полякова розповіла, як у їхній родині справи з патріотичним вихованням, хто кого виховує і які результати.

Оля Полякова неодноразово розповідала про свою дорогу з Києва на захід України в останніх числах лютого. За її словами, це був найважчий період її життя – розставання з чоловіком через війну. В інтерв’ю Ользі Бутко співачка поділилася, що зараз вона з молодшою дочкою Алісою повернулася до Києва.

Співачка Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським

Полякова розповіла, що дуже не хотіла брати із собою дитину. Небезпека для українців, навіть якщо це Київ, не минула і завжди є страх, що під час повітряної тривоги прилетить саме сюди. Це Оля розуміє гранично ясно, але, за її словами, дочка Аліса категорично не хотіла залишатися з бабусею та старшою сестрою Машею у Франції.

Їй все не таке, і все негарне, і все не смачне. Адже я смачно готую, а їй не так … вона дуже хотіла додому.

Оля Полякова з дочками Машею та Алісою
Оля Полякова з дочками Машею та Алісою

На запитання Бутко про те, чи слухають її дочки російські пісні, співачка швидко відповіла, що ні.

Ні, молодша слухає українських виконавців більше, а Маша зовсім іноземних – ви знаєте, що вона захоплюється роком.

До речі, Оля Полякова ділиться, що на прикладі своїх дітей вона бачить яким буде майбутнє покоління: горді патріоти, сильні духом і з чистою свідомістю істинного українця. Відповідаючи на запитання про те, як співає співачка любов до України, Оля відповідає:

Спеціально – ніяк. Вони ось уже зараз обожнюють Україну, горді тим, що народилися українками. Вони співають українські пісні, гімн, вболівають за наші футбольні команди, намагаються розмовляти українською, чого в нас у родині не було донедавна. Так вони сплять з українським прапором! Так, у мене молодша лягаючи спати просить укрити її нашим прапором. Вони нас навчать ще більше любити свою землю.

Нещодавній пост в Інстаграм, де Аліса співає гімн України, викликала бурю емоцій у коментарях. Оля Полякова також розповіла, чому має небагато пісень українською мовою.

На це потрібен час, щоб моя пісня стала хітом. Я працюю над цим питанням.

До речі, свої інтерв’ю Полякова дає українською мовою, що теж було рідкістю для співачки та фанати часто її звинувачували у цьому. Незважаючи на складність ситуації в країні, поки що співачка не має наміру їхати, тут їй спокійніше.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.