facebook

Дорофєєва залишилася біля розбитого корита, зрадивши Дантесу з Кацуріним: кому дістався будинок екс-подружжя

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були однією з найкрасивіших та найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Новина про їхнє розлучення стала справжнім потрясінням для шанувальників зіркового сімейства.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були разом близько 10 років, з яких 7 років у шлюбі. Здавалося, їхній союз на все життя. Вони демонстрували свої почуття на публіку, говорили про кохання та плани завести дітей. Однак у березні цього року подружжя зробило несподівану заяву та оголосило про розлучення. Надя та Вова не стали називати причину розставання, проте їхні шанувальники і так здогадувалися в чому справа.

Дорофєєва залишилася біля розбитого корита, зрадивши Дантесу з Кацуріним

У Мережі почали говорити, що Дорофєєва пішла від Дантеса до друга сім’ї Михайла Кацуріна. Цікаво, що чоловік оголосив про розлучення зі своєю дружиною того ж дня, що й Дантес із Дорофєєвою. Чутки виявилися правдою і вже за кілька місяців Дорофєєва оголосила про стосунки з Кацуріним.

Як виглядає новий коханий Дорофєєвої

Варто зазначити, що Надя Дорофєєва за півроку не дала жодного інтерв’ю щодо свого розлучення та нових стосунків. Це й не дивно, адже на артистку обрушився шквал критики та хейту. Надю звинувачують у тому, що вона увела чоловіка із сім’ї. До речі, у Кацуріна двоє дітей, молодшому з яких тільки-но виповнився один рік. Також Дорофєєву звинувачують у зраді своєму чоловікові.

На відміну від своєї колишньої дружини Володимир Дантес дав кілька інтерв’ю та розповів про подробиці розлучення. Артист не став публічно звинувачувати Надю у зраді та не особливо розповідав про причини розлучення. Однак Дантес розповів правду про те, як вони з Дорофєєвою збираються ділити спільно нажите майно.

Колишнє подружжя має розкішний двоповерховий будинок в елітному селищі в передмісті Києва. Дантес зізнався, що був готовий залишити будинок колишній дружині, але Дорофєєва відмовилася від такого “героїчного” жесту з боку Володимира.

Як виглядає будинок Дантеса та Дорофєєвої
Як виглядає будинок Дантеса та Дорофєєвої

Екс-закохані домовилися, що будинок, який вони разом звели, вони продадуть, а гроші розділять.

До продажу додому в ньому залишилася жити Надя Дорофєєва, а ось Володимир Дантес вже давно живе на орендованій квартирі.

Популярне

Схожі статті

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.