facebook

Холоденко стала горою за Полякову та Сумську: “У людей щось болить, і вони шукають, на кого вилити це”

Після 24 лютого багато українських зірок були розкритиковані публікою і отримали чимало хейту на свою адресу. Співачка Оля Полякова та актриса Ольга Сумська не стали винятком.

Психолог Наталія Холоденко стала на захист цих знаменитих українок, запевнивши, обидві неодноразово довели свою відданість рідній країні. Співачку Олю Полякову звинувачують у нещирості почуттів до України, а мовний скандал зовсім не зникає з перших смуг таблоїдів. Ще у липні співачка загриміла у скандал, пов’язаний зі зйомками передачі “Дорослі дівчатка” у дуеті з Машею Єфросініною. Шквал критики накрив зірок через позицію: вони не бажали переходити на українську мову в шоу, адже вважали, що не зможуть сповна висловити свої думки і знайти відповідні слова. Навіть Павло Зібров порадив жінкам зовсім не випускати передачу, якщо вони будуть і далі російською мовою. Наразі співачка стверджує, що активно займається вивченням рідної мови та збагаченням свого словника разом із викладачем. На підтвердження цих слів Полякова почала знімати нове Інстаграм-шоу “Знай нашу”. Запрошені зірки українського шоу-бізнесу у гарячому батлі доводять свої вміння володіти українською мовою. Публіка у захваті від такого формату.

Психолог Наталія Холоденко стала на захист українських зірок Полякової та Сумської

Актриса Ольга Сумська стала ціллю для хейту через свою доньку, яка мешкає в росії. Антоніна Паперна одружена з російським бізнесменом, разом із двома дітьми вони живуть у Москві. Актриса не раз запевняла, що її дочка та зять чудово розуміють, що насправді відбувається в Україні. Поки що вони не можуть вивезти свою родину з Росії, але планують це зробити. Наталія Холоденко поділилася з Аліною Доротюк своїм бажанням захистити відомих українок:

Що б там не говорили про Полякову, мені імпонує те, що вона без подвійного дна. Вона десь говорить імпульсивно, але вона така, якою вона є. Ти розумієш, що вона як думає, так і каже. І мені певною мірою хочеться її захистити, хочеться Олю Сумську захистити. У людей щось болить, і вони шукають, на кого вилити це.

За словами психолога, через стрес і безпорадність люди часто хочуть перекласти відповідальність за війну на відомих людей, забуваючи, що винуватець у тому, що відбувається, один – російський агресор. Холоденко уточнила, що і Поляковій, і Сумській пропонували працювати в росії за великі гроші, але вони давно зробили свій вибір.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.