facebook

Забрав сина до себе в Іспанію: Потап, що ховається від війни, показав подарунок синові від Горової на 14-річчя

Український музикант та продюсер Олексій Потапенко наразі проживає в Іспанії, чим викликає до себе багато питань та невдоволення з боку шанувальників. Нещодавно Потап опублікував новий пост в Інстаграм

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію незалежної України відомий музикант та продюсер Олексій Потапенко перебуває за кордоном. Репер вже більше півроку проживає в Іспанії, чим викликає засудження та негатив з боку українців та колег.

Хоча дружина Олексія Потапенка Анастасія Каменських вже поверталася до Києва після довгої відсутності, зіркового чоловіка захопити із собою вона не захотіла. Крім того, співачка в ексклюзивному інтерв’ю в рамках телепередачі “Сніданок з 1+1” розповідала, як зірковій парі вдалося виїхати за кордон буквально за кілька секунд до початку повномасштабної війни.

Так, за словами артистки, ніхто не знав про те, що має статися. Каменських дивується з того, як “розпорядилася доля” і розповідає, що поїздку до Мадриду вони планували давно. Так, за словами знаменитої української співачки, вони з чоловіком вирішили повезти своїх мам відпочити до Іспанії, а згодом виявилося, що наступного дня в Україні розпочалася повномасштабна війна.

Хоча артистка пояснила причини, через які зіркова родина опинилася за кордоном, коментувати той факт, що Потап все ще “відсиджується” за кордоном, ніхто з коханих не бажає.

Так сьогодні на особистій сторінці в Інстаграм Олексій Потапенко поділився знімком свого сина, як ні в чому не бувало. Пост було присвячено дню народження Андрія Потапенка – цього року підлітку виповнилося 14 років. На знімку, опублікованому батьком, зірковий син стоїть спиною до камери та великими пальцями двох рук, ніби вихваляючись, вказує на іменну футболку з особистим номером 14.

У коментарях до фотографії колеги та шанувальники Потапа приєднуються до привітань та бажають зірковому спадкоємцю всього найкращого.

Варто зазначити, що Андрія привітала і його мама – колишня дружина та екс-кохана Олексія Потапенко Ірина Горова. Жінка поділилася з підписниками фото, на якому стоїть поряд зі своїм сином – хлопчик уже перегнав маму у рості.

На фотографії син Потапа ніжно притискає маму, поки вони стоять на тлі кам’яної споруди. Ірина Горова ніжно підписала пост, побажавши синові багато приємностей у його чотирнадцятий день народження.

Популярне

Схожі статті

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.