facebook

Юна фаворитка Олега Винника зізналася, як їй живеться в особливому статусі закордоном: “Це жахливо звучить”

Переможниця 10 сезону талант-шоу "Х-Фактор", "Голос Діти – 2016" та співачка Еліна Іващенко розповіла про життя поза Україною. Нагадаємо, що дівчина стала улюбленицею Олега Винника.

Ще задовго до повномасштабного вторгнення росії в Україну Еліна Іващенко та Олег Винник випустили пісню “Діаманти”. З того часу молоду виконавицю почали називати улюбленицею головного серцеїда жіночих сердець. Більше того, в мережі ходили чутки про їхній роман, але артисти не сприймали ці розмови всерйоз, заявляючи лише про творчі стосунки. Перебуваючи наразі в Італії, юний талант розповіла, що довго не могла звикнути до безпеки та тиші, чого не могла відчути у рідних Броварах. Вона шарахалася кожного звуку і не могла позбутися кошмарів.

5 місяців мого життя пройшло в шаленому страху за себе і за життя моїх рідних та друзів. Приїхавши в безпечне місце, я довго намагалася адаптуватися до нормального життя. Будь-який шерех і гуркіт мене лякав.

Олег Винник виступає зі своєю фавориткою Еліною Іващенко

На своїй сторінці в Інстаграм 20-річна співачка розмістила пост, в якіому розповіла, чому навчилася за останні місяці.

Раніше для мене нормальним життям, як і для кожного українця, було прокинутися вранці, випити кави та розпочати свої справи. Але тепер нормальне життя – це коли ти прокидаєшся з думками “Щоб Бог уберіг від вибухів та пострілів”. Як жахливо це звучить…

Після місяців перебування в Європі Еліна зрозуміла, що світ довкола прекрасний і різноманітний.

Ми приходимо в цей світ лише один раз. І за цей проміжок часу треба встигнути все. Хочеш співати – співай! Хочеш кричати – кричи! Хочеш любити – кохай! Ти ніколи не знаєш, що буде далі і як закінчиться твій фільм.

Популярне

Схожі статті

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.