facebook

Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє: нова дружина Саші Кривошапка молодша і красивіша

Відомий в Україні артист Олександр Кривошапко нещодавно порадував шанувальників чудовою новиною – народилася нова та щаслива родина. Знаменитість опублікував знімки зі своєю дружиною з кільцями на безіменних пальцях

Олександр Кривошапко – відомий в Україні співак та артист, який прославився завдяки культовому шоу “Х-Фактор”. За багато років творчої діяльності співак не записав жодного повноцінного альбому, проте таким неординарним підходом до кар’єри зміг підкорити серця багатьох українців.

Особисте життя красеня-співака – насичене та багатогранне. За своє життя 30-річний Олександр був тричі одруженим, а однією з його обраниць у минулому стала українська зірка, яка сьогодні прославилася не найкращим чином. Так, у період зйомок передачі “Х-Фактор” Олександр Кривошапко закохався в одну із продюсерів шоу. Обранкою молодого співака стала старша на 11 років Тетяна Денисова – українська хореограф, а також, як виявилося, зрадниця.

Олександр Кривошапко з колишньою дружиною Тетяною Денисовою

Близькі друзі колишніх коханих одразу підозрювали, що союз двох абсолютно протилежних особистостей спочатку приречений на провал. Ніжний і романтичний Олександр не вірив у поголос, а тому зробив пропозицію запальній та пристрасній Тетяні. Пара спромоглася довести давню теорію – протилежності притягуються. Проте теоретики жодного разу не продовжували розвивати цю думку – чи можуть протилежності щасливо прожити разом усе життя? Як виявилось, ні.

Кривошапко і Денисова прожили разом як чоловік і дружина лише пів року. Вони швидко усвідомили, що не можуть ужитися під одним дахом і не стали зволікати з розлученням. Однак після того, як Кривошапко підписав папери про розірвання шлюбу, його щаслива смуга не закінчилася. Схоже, що велике кохання буває далеко не один і навіть не два рази в житті, адже Олександру доля підготувала ще одне барвисте весілля.

Марія, кохана Кривошапко та відтепер його дружина, написала, що вони пройшли разом буквально все – в історії їхніх стосунків траплялося як хороше, так і погане. Однак, за одкровенням дівчини, вони тепер розчиняються одне в одному і шалено щасливі бути разом.

Зазначимо, що дівчина активно підтримує коханого Кривошапка у його громадській діяльності. Разом вони займаються благодійністю. Спільними силами кохані започаткували фонд допомоги українцям.

Популярне

Схожі статті

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.