facebook

“Повернулась”: зниклу зрадницю Ані Лорак застукали в незвичайному місці – втекла після зірваного концерту

Нещодавно Мережу сколихнула новину про те, що концерти зрадниці Ані Лорак у Європі один за одним зривають. Після останніх подій зірку "застукали" у жалюгідному вигляді – не нафарбоване обличчя сховала за сонцезахисними окулярами

Ані Лорак заробила собі неймовірно погану репутацію в Україні. Зірка досі мовчить про повномасштабне вторгнення росії на територію суверенної держави навіть після майже семи місяців, проте дозволяє собі називатися однією з найкращих співачок України. Так, у рамках європейського туру, який розпочався з Чехії, Ані Лорак назвала себе “найтитулованішою співачкою”. Проте, успіхом низка концертів не увінчалася. Вже у Празі її концерт було скасувано завдяки старанням небайдужих, а в Німеччині пообіцяли зірвати виступ, якщо скандальна співачка туди приїде.

Небайдужі європейські активісти, а також українці та представники української діаспори вимагали від чеських організаторів концертів скасувати виступ зрадниці Ані Лорак. Чеські організатори погодилися та виконали прохання публіки. Після туру Європою Ані Лорак з’явилася в росії. Зірка ніяк не коментувала ситуацію, що склалася, а продовжила працювати і жити “за бугром”.

У москві колись популярну в Україні співачку засвітила така ж скандальна журналістка Олена Жигалова. Жінка опублікувала відео з ліфта, в якому Ані Лорак стоїть у повсякденному образі, на руці знаменитості висить сумка, а очі вона прикриває сірими сонцезахисними окулярами. Варто зазначити, що зірка не наносила макіяжу, а її обличчя майже “опухло” від так званих уколів краси.

Ані Лорак чомусь не захотіла розголошувати своє повернення на нову батьківщину, проте російська журналістка здала співачку з потрохами. Схоже, що незабаром Олена Жигалова візьме інтерв’ю у скандальної співачки. Хоча переважна більшість коментарів під опублікованим в Інстаграм відео вихваляє зрадницю, знайшлося і кілька “добрих слів” від українців. Так, публіка тицьнула Лорак носом у її мовчання і чітко висловила свою думку щодо її поведінки.

Українці заявили, що вони не чекають на Ані Лорак вдома і зневажають її за те, що вона намагається сісти на два стільці одночасно. Є підстави підозрювати, що незабаром опальна журналістка з росії видалить усі гнівні коментарі та залишить лише добрі та милі.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.