facebook

Вагітну Каменських залишив в Україні: Потап засвітився в автобусі та викликав підозри – біжить до Іспанії?

Український відомий музикант та співак Олексій Потапенко лише нещодавно повернувся додому після тривалого перебування за кордоном. Нещодавно Потап опублікував знімок з автобуса та викликав цим багато запитань

У день початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Настя Каменських зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком опинилася за кордоном. В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що це було ненавмисно – зірки вирішили відвезти своїх мам на відпочинок до Іспанії. Однак, коли Настя Каменських таки повернулася до рідного Києва, Потап залишався на віллі в Мадриді.

Олексій Потапенко після повернення в Україну здивував фанатів змінами у зовнішності та зайвою вагою

Такою поведінкою зірка викликала чимало критики у свій бік, а довгий час він зовсім не коментував свою відсутність у Києві. Після повернення додому музикант відповів на всі питання, що цікавлять шанувальників. Так, за словами Олексія Потапенка, він не сидів в Іспанії без діла.

Весь свій вільний час співак та репер присвячував роботі, а також разом із дружиною Настею займався благодійністю та волонтерством. За словами Потапа, він виступав на благодійних концертах по всій Європі і навіть у Латинській Америці. Проте, за словами репера, він зрозумів, що настав час повертатися додому та підтримувати українців у рідному Києві.

Олексій Потапенко нещодавно поділився в Інстаграм новим знімком і викликав у шанувальників чимало запитань щодо своїх подальших планів

Крім того, Потап наважився на кардинальні зміни. Після приїзду до рідного дому він заявив, що повністю відмовляється від російської мови – як у приватних діалогах, так і в професійному плані. Олексій заявив, що повністю викреслив зі свого життя той фактор, який нагадує йому про росію.

Після таких гарних слів та безлічі яскравих обіцянок Потап встиг стурбувати шанувальників новою опублікованою фотографією. Так, на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм Олексій Потапенко поділився фотографією з автобуса.

Український музикант Потап поділився знімком з автобуса, проте не вказав, куди він прямує

Жодних коментарів чи описів до знімку зірка не залишив, а тому змусив підписників задаватися питанням, куди ж він таки прямує. Примітно, що поруч із ним немає його дружини Насті Каменських.

Популярне

Схожі статті

Світом блукає, а притулисько собі знайти не може: чоловік Каменських Потап показав, куди поїхав після Дубаї

Деколи популярний український продюсер та співак Потап не перестає мандрувати світом, не залишаючись довго на одному місці. Невже співак не має за кордоном домівки, куди може повернутися та осісти?

Берегиня акторської родини Сумських: Ольга Сумська показала покійну маму, якій могло б виповнитися 90 років

Ольга Сумська частенько розповідає про свою видатну матусю Ганну Опанасенко-Сумську. Жінка могла б 14 жовтня відзначити 90-річчя з дня народження. Але не сталося…

Спробувала картопляні кульки у кафе й довго шукала рецепт: нарешті вийшло приготувати так само смачно

Хрумкі картопляні кульки виходять дуже м'якенькими в середині. Якщо вмочити їх у кетчуп, то вийде ідеальний перекус. Готується все дуже просто – варену картоплю підсмажуємо у фритюрі.

Всі шукали, куди подівся чоловік Юлії Саніної: аж раптом Вал Бебко сам “спалив” своє місце перебування

Розмови про чоловіка Юлії Саніної точаться вже давно. Раніше він і весь гурт The Hardkiss були завжди поряд зі співачкою. Тепер вона гастролює Україною на самоті. Врешті стало відомо, де Вал Бебко.

Загортаю в капустяне листя моркву й складаю в банки: виходять смачні голубці, салат взимку завжди під рукою

Овочеві голубці з морквою можна зробити з запасом на зиму. Тоді не буде жодних проблем із салатом – просто відкриєте баночку й перекладете вітамінний запас на тарілку.

У Таїсії Повалій потроху відбирають українські пісні: от і думайте тепер – хто виконуватиме відомі хіти

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.