facebook

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: зіркова пара відзначила важливу дату

Одна із найвідоміших пар на українському телебаченні цього року святкує важливу дату. Вікторія Булітко та Євген Сморигін із "Дизель Шоу" вже дванадцять років разом. Цікаві факти про зіркову пару

Відомі українські актори, які стали відомі завдяки участі у телепроєкті “Дизель Шоу”, цього року відзначають особливо важливу дату у своїх стосунках. Вікторія Булітко та Євген Сморигін уже дванадцять років виступають разом на одній сцені. Хоча багатьом шанувальникам може здаватися, що колеги є ще й коханцями, насправді артистів не пов’язує нічого більше, ніж професійна діяльність.

Вікторія Булітко розповіла про те, що вони з Євгеном Сморигіним дуже близькі

Творчий союз двох акторів народився у 2010 році. Тоді телеглядачі вперше побачили Вікторію Булітко та Євгена Сморигіна разом на одній сцені. З того моменту акторська пара буквально не розлучається. Обидва актори зізнаються, що їм неймовірно комфортно працювати на сцені один з одним.

Найбільше мені подобається працювати з актрисою Вікторією Буліткою. Кращого партнера із жінок на сцені я ще не зустрічав. Мені з Вікою комфортно

– поділився якось із журналістами Євген Сморигін.

Крім того, актор додав, що вони з Вікторією Булітко дуже відчувають одне одного, а між собою взагалі називають одне одного другою половинкою на сцені. За лаштунками українського шоу “Хто зверху?” Вікторія Булітко також одного разу заявила, що вона відчуває колегу на сцені. Крім того, актриса розповіла, що колеги святкують день народження майже одного дня.

Вікторія Булітко розповіла, що вони часто святкують дві урочистості разом. На думку актриси, так дешевше та набагато зручніше.

Артисти також розповідали журналістам про те, що сценічна пара народилася завдяки старанням Євгена Сморигіна. Таким чином ініціатором став саме актор. У потрібний момент він “замовив слово” за Вікторію Булітко перед продюсерами “Дизель Шоу”.

Євген Сморигін став ініціатором створення творчого дуету

Артистка зізналася, що потрапила в “Дизель Шоу” лише завдяки тому, що Євген Сморигін у потрібний момент порадив її. Тоді, за визнанням актриси, у команду “Дизель Студіо” набирали дівчат у проєкт, а у Євгена запитали, чи не знає він когось, хто міг би підійти на цю роль. Сморигін скромно відповів, що підійде Віка Булітко.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.