facebook

Вагітну Каменських залишив в Україні: Потап засвітився в автобусі та викликав підозри у втечі до Іспанії

Не встиг Олексій Потапенко нарешті повернутися до України, як знову вирішив втекти. Шанувальники запідозрили недобре після того, як Потап опублікував нове фото з автобуса

Коли росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, Настя Каменських та Олексій Потапенко опинилися за кордоном. Пізніше співачка зізнається в одному з інтерв’ю, що в Іспанії вони виявилися випадково і з “втечею” це ніяк не пов’язано. Однак тоді артисти нарвались на серйозну критику.

Подружня пара виїхала до Іспанії за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення, і вже тоді вони нарвались на критику
Подружня пара виїхала до Іспанії за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення, і вже тоді вони нарвались на критику

Багато хто пам’ятає, що міжнародні аналітики вже дуже давно прогнозували повномасштабну війну, а за кілька днів до вторгнення ситуація розпалювалася і кожен ніби передчував майбутнє. Тоді українцям було незрозуміло, чому Потап та Настя Каменських вирішили виїхати з України. У момент, коли всі артисти, навпаки, намагалися підтримати шанувальників, зіркова пара втекла.

Олексій Потапенко після повернення в Україну здивував фанатів змінами у зовнішності та зайвою вагою

Через пів року Настя Каменських вирішила повернутися до рідного Києва, проте Потапа, схоже, втратила по дорозі. Співачка повернулася без чоловіка, що викликало в українців ще більше обурень. Більш того, тоді Настю почали підозрювати у вагітності, а тому рішення Потапа відправити її в Україну одну просто назавжди перекреслило репутацію зірки.

Потап майже сім місяців відсиджувався за кордоном та відмовлявся коментувати свою відсутність
Потап майже сім місяців відсиджувався за кордоном та відмовлявся коментувати свою відсутність

Довгий час Олексій Потапенко не коментував свою відсутність в Україні, але коли повернувся, відповів на всі питання, які так довго мучили шанувальників. Потап спробував виправдатись за своє мовчання і заявив: склавши руки він в Іспанії не сидів. Артист зізнався, що весь цей час організовував благодійні концерти, збирав гуманітарну допомогу, а також займався благодійністю.

Український музикант Потап поділився знімком з автобуса, проте не вказав, куди він прямує

Але нещодавно артист поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм знімком, на якому зображено в автобусі. До фотографії зірка прикріпила емоджі українського прапора, проте деталями поїздки не поділилася. Багато шанувальників така Історія стривожила і наштовхнула на думку, що Потап знову їде з країни.

Популярне

Схожі статті

Всі шукали, куди подівся чоловік Юлії Саніної: аж раптом Вал Бебко сам “спалив” своє місце перебування

Розмови про чоловіка Юлії Саніної точаться вже давно. Раніше він і весь гурт The Hardkiss були завжди поряд зі співачкою. Тепер вона гастролює Україною на самоті. Врешті стало відомо, де Вал Бебко.

Загортаю в капустяне листя моркву й складаю в банки: виходять смачні голубці, салат взимку завжди під рукою

Овочеві голубці з морквою можна зробити з запасом на зиму. Тоді не буде жодних проблем із салатом – просто відкриєте баночку й перекладете вітамінний запас на тарілку.

У Таїсії Повалій потроху відбирають українські пісні: от і думайте тепер – хто виконуватиме відомі хіти

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.

Взяла по 1 склянці манки, борошна та цукру: трішки почаклувала, отримала 2-колірний пиріг – чаювання вдалося

Щоб приготувати цей пиріг, місити тісто руками не доведеться. Просто змішайте інгредієнти, викладіть у шаховому порядку у форму й відправте до духовки. Вийде не лише смачно, але й гарно.

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.

Купа оборок, чорні й білі мережива: костюм для 48-річної Lama придумав штучний інтелект – я у захваті

Схоже, дизайнери одягу невдовзі залишаться без роботи. Співачка Lama вийшла на сцену у костюмі, згенерованому штучним інтелектом. Пошити сукню за лекалами ШІ виявилося не так просто.