facebook

Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні: “Ми з дівчатами дивилися серіал”

Популярна українська співачка Оля Полякова розповіла, як побувала з дітьми на похороні королеви Єлизавети ІІ у столиці Великобританії Лондоні.

Для багатьох українських дітей навчальний рік 2022-2023 розпочався за межами рідної країни через повномасштабне російське вторгнення на територію України. Суперблондинка Оля Полякова не ризикувала і теж віддала дочок на навчання за кордон. Її старша спадкоємиця Маша вступила до британського вишу на музичний напрямок, а молодшу Алісу співачка влаштувала до школи-інтернату в цій же країні.

Зірка зізналася, що з Алісою рішення далося складно, бо вона дуже домашня дитина, але війна продиктувала нові правила. Полякова в інтерв’ю для ранкового шоу на 1+1 закликала матерів із гарячих точок вивозити своїх дітей за кордон, як би не було важко, адже допомогу все одно надають і безпека насамперед.

Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні
Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні

Перебуваючи у Сполученому Королівстві, Оля Полякова вирішила вшанувати пам’ять покійної королеви Єлизавети II, яка була біля престолу цілих 70 років. На прощальну церемонію у Лондоні вона взяла із собою дочок. Своє бажання побувати на похороні монархіні співачка прокоментувала таким чином:

Ми з дівчатками дивилися серіал про королівську родину, тож вирішили відвідати

, – сказала зірка.

Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні

Також у Великій Британії навчається єдиний син Тіни Кароль Веніамін, донька Аніти Луценко Мія, спадкоємиця Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна Ніна.

Нагадаємо, Оля Полякова одружена з бізнесменом Вадимом Буряковським. Для чоловіка артистки це другий шлюб, у першому не було дітей. Майбутня пара познайомилася на дні народження Вадима – Оля виступала як запрошена співачка, закохавши в себе іменинника з першого погляду. Чоловік довго не тягнув і розірвав цей любовний трикутник, пішовши від дружини до нової коханої.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?