facebook

Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин вивезли дружин за кордон і з Бузовою веселять росіян на лайнері

Нещодавно Мережу сколихнула новина про зраду колись популярних в Україні артистів Сергія Писаренка та Євгена Нікішина. Випливли нові деталі їх ганебного концерту

Сергій Писаренко та Євген Нікішин стали популярними в Україні завдяки участі у гумористичній передачі “Дизель Шоу”. Проте з початком повномасштабної війни артисти вирішили змінити місце роботи та збираються на тижневі гастролі. У рамках майбутнього концерту актори розважатимуть росіян на круїзному лайнері. Відправна точка судна – сочі, а прямує крейсер у кілька турецьких бухт.

Ура! З 24 вересня знову Туреччина! Їдемо до гастрольного круїзу Туреччиною на 8 днів на кораблі Astoria Grande!

– Сергій Писаренко поділився афішею майбутнього заходу на особистій сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Багато хто звернув увагу на те, що Писаренко написав “знову Туреччина”, а це означає, що раніше артист уже виступав на круїзному лайнері. Крім того, в описі до опублікованої афіші на офіційній сторінці організатора концерту сказано: “Це було так весело, що ми вирішили повторити”.

Захід, в якому він збирається брати участь разом зі своїм колегою Євгеном Нікішиним, обурив підписників артиста, і вони залишили кілька “лагідних” у коментарях.

  • “Ось це ви мерзотники, просто дивовижні мерзотники”;
  • “Ось і виявилася ваша російська сутність під час війни”;
  • “Як так можна? Я чогось не розумію”
Афиша концерта на куризном лайнере, в котором участвуют Евгений Никишин и Сергей Писаренко
Афіша концерту на куризному лайнері, в якому беруть участь Євген Нікішин та Сергій Писаренко

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення в Україну Нікішин та Писаренко записали відеозвернення, в якому поділилися своєю позицією та ставленням до того, що відбувається.

Я хочу сказати всім, кому небайдужі події, які відбуваються в Україні, ми зараз тут, і ми бачимо все, як відбувається насправді. Не можна називати це “операцією” – це війна. Справжнісінька війна. Над нами пролітали ракети, вибухали снаряди. Ми бачили, як вибухнув пологовий будинок, у якому мала народжуватися моя дочка. Сподіватися та зберігати ілюзії, що бомби летять у військові об’єкти – це найбільша помилка

– констатував тоді Сергій Писаренко.

Проте, схоже, що з березня минуло надто багато часу, а пам’ять Писаренка та Нікішина виявилася короткою. Інакше неможливо пояснити їхнє рішення виступити на сцені для росіян і сидіти за лаштунками разом із тими, хто винен у війні в Україні.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.